Három év Trónok harca nélküli időszak után az ikonikus sorozat visszatért egy előzményszéria formájában. A Sárkányok háza premierje magyar idő szerint hétfőn hajnalban volt az HBO Maxon. A produkció középpontjában a Targaryen család áll és 200 évvel az anyasorozat előtt játszódik. A sorozat a Trónok harca utolsó évadaival ellentétben George R. R. Martin Tűz írásain alapul, ugyanis a Tűz és vér című regényét dolgozza fel.

hirdetés

A Sárkányok háza premierje a tengerentúlon és hazánkban is hatalmasat szólt. A napokban írtuk meg, hogy a széria az amerikai HBO történetének legnézettebb sorozatpremierje lett, de megdöntött egy másik rekordot is, ugyanis a Trónok harca utolsó része óta ez a produkció produkálta a legmagasabb, egyetlen epizódra mért nézőszámot is. Nem sokkal később jött a hír, hogy Magyarországon is nézettségi csúcsot döntött a pilot, ugyanis az HBO és az HBO Max hazai történetének messze legsikeresebb bemutatója volt.

A rekordokat látva pedig a médiavállalat azonnal a folytatás mellett döntött és péntek késő délután bejelentették, hogy berendelték a Sárkányok háza 2. évadát. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet az HBO Maxra.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját