Három év Trónok harca nélküli időszak után az ikonikus sorozat visszatért egy előzményszéria formájában. A Sárkányok háza premierje magyar idő szerint hétfőn hajnalban volt az HBO Maxon. A produkció középpontjában a Targaryen család áll és 200 évvel az anyasorozat előtt játszódik. A sorozat a Trónok harca utolsó évadaival ellentétben George R. R. Martin Tűz írásain alapul, ugyanis a Tűz és vér című regényét dolgozza fel.

A Sárkányok háza premierje a tengerentúlon és hazánkban is hatalmasat szólt. A napokban írtuk meg, hogy a széria az amerikai HBO történetének legnézettebb sorozatpremierje lett, de megdöntött egy másik rekordot is, ugyanis a Trónok harca utolsó része óta ez a produkció produkálta a legmagasabb, egyetlen epizódra mért nézőszámot is. Nem sokkal később jött a hír, hogy Magyarországon is nézettségi csúcsot döntött a pilot, ugyanis az HBO és az HBO Max hazai történetének messze legsikeresebb bemutatója volt.

A rekordokat látva pedig a médiavállalat azonnal a folytatás mellett döntött és péntek késő délután bejelentették, hogy berendelték a Sárkányok háza 2. évadát. Azt egyelőre nem tudni, hogy mikor érkezhet az HBO Maxra.

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Bejelentették, hogy pontosan mikor indul a Celeb vagyok, ments ki innen 6. évada

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)