Az Észbontók 1. évada 2013 tavaszán indult a VIASAT3-on. A műveletlenségi vetélkedőből azóta már 9 szezon került képernyőre. A SorozatWiki írta meg először, hogy 9 etap után távozik a produkció műsorvezetője, Kovács Áron és vele együtt a kreatív stáb több tagja is. Novemberben Fórizs Tibor, az Antenna Group régiós programigazgatója bejelentette, hogy tavasszal érkezik a műsor 10., jubileumi évada. Februárban pedig azt is nyilvánosságra hozták, hogy a népszerű humorista, Kiss Ádám lesz Kovács Áron utódja.

hirdetés

Az Antenna Group hétfőn délután több fontos információt is közölt az új szezonnal kapcsolatban. A 10. etap előtt egy Best of Észbontók című műsorban felelevenítik az eddigi évadok leghumorosabb jeleneteit. Ez a produkció március 21-től hétköznaponként 20 órakor lesz látható a VIASAT3-on, az utolsó része pedig április 4-én 19 órakor kerül képernyőre. Közvetlenül a befejező epizód után április 4-én 20 órakor debütál az Észbontók 10. szezonja. A vetlékedő hétköznap esténként jelentkezik új részekkel, 8 héten keresztül.

Ezen kívül az is kiderül, hogy a 10. évadban olyan hírességek lesznek majd láthatóak, mint BSW Gaben, Curtis, Demcsák Zsuzsa, Elek Péter, Fördős Zé, Gömöri András Máté, Hajmásy Péter, Hódi Pamela, Horváth Gréta, Horváth Tamás, Judy, Kamarás Norbert, Kármán Odett, Megyeri Csilla, Metzker Viktória, Miller Dávid, Miss Mood, Musimbe Dennis, Nádai Anikó, Nagy Alexa, Németh Kristóf, Nótár Mary, Nyári Dia, Rujder Vivien, Sárközi Ákos, Steiner Kristóf, Sváby András, Széphalmi Juliska, Takács Zsuzsanna, Tóth Bence, Zámbó Krisztián és Zimány Linda.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en