November elején a Big Picture konferencián bejelentették, hogy 2022-ben érkezik a Házasodna a gazda 5. évada. A produkció bevezető adása a tavalyi évhez hasonlóan idén is áprilisban volt látható. Most kiderült, hogy pontosan melyik nap indul a népszerű reality következő szezonja. A Házasodna a gazda 5. évada augusztus 29-én, hétfőn 21:10-kor debütál az RTL Klubon. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

Augusztus 29-től az RTL Klubon a Házasodna a gazda társkereső realityben (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) négy gazda párkeresését követhetik nyomon a nézők. Vera, Alfonz, Péter és Zsolt gazda végre találkozhatnak azokkal a társra vágyó jelentkezőkkel, akik szeretnének velük megismerkedni. A műsor idén is minden hétköznap este lesz látható, így napi rendszerességgel követhetik nyomon a nézők a szerelmi szálak alakulását.

Az első adásokban, a rapid randik láthatóak majd. A gazdák ismét saját birtokukon fogadják a levelek alapján kiválasztott hölgyeket és urakat. A szingli párkeresők tehát egyből megtapasztalhatják a vidéki élet különleges miliőjét. A kiválasztottak pedig az első találkozást követően ott is maradhatnak a gazdánál. Az idei évadban az erdélyi Alfonz gazda is vállalkozott arra, hogy kamerák előtt keressen párt, így a műsor idén ismét határokon átívelő lesz.

A műsorvezető, Nádai Anikó, igyekszik hasznos tanácsokkal és útmutatással ellátni a gazdasszonyt és gazdákat a párkeresés útvesztőjében.

Házasodna a gazda, augusztus 29-től minden hétköznap 21:10-től az RTL Klubon! A műsor epizódjai az RTL Most platformon is megtekinthetők.

Bejelentették, hogy mikor indul a TV2 vadonatúj realityje, a Párharc

Premierözön a Netflixen: 18 új sorozat, vagy friss évad érkezik októberben a streaming szolgáltatóra

RTL+: Még az idei évben fizetős streaming szolgáltatást indíthat Magyarországon az RTL

A magyar televíziózás 20 legendájáról szóló könyvet adott ki Radnai Péter

2023-ban is lesz X-Faktor - beszélgetés a műsor elmúlt 12 évéről a korábbi és mostani kreatív producerrel

Ez várható a Nyerő Páros ma induló 6. évadában (x)

Visszatér az ATV-re Gundel Takács Gábor díjnyertes vetélkedője (x)