A Házasodna a gazda első három évada mindig ősszel érkezett az RTL Klubra. A 4. etap tavaly jelentősen korábban indult és jóval többen nézték, mint a korábbi szezonokat. November elején a Big Picture konferencián bejelentették, hogy berendelték a produkció 5. évadát, most pedig az is kiderült, hogy mikor debütál. A tavalyi etaphoz hasonlóan idén is áprilisban lesz az első bevezető adás. A Házasodna a gazda 5. évada április 24-én, vasárnap 19:50-kor indul az RTL Klubon. A produkció műsorvezetője idén is Nádai Anikó lesz. Részletek az RTL Magyarország közleményében:

hirdetés

Április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon 3 nő és 5 férfi mutatkozik be, akik szeretnék a mindennapjaikat megosztani egy olyan társsal, akihez közel áll a vidéki élet romantikus miliője. A Házasodna a gazda (Gyártó: UFA Magyarország) első epizódjában megismerhetjük a párra váró gazdasszonyokat és gazdákat, akik megmutatják, hogyan telnek a mindennapjaik és arról is mesélnek, milyen társat képzelnek el maguk mellé. Van közöttük, aki állattenyésztéssel, növénytermesztéssel foglalkozik és olyan is, aki díjugrató zsoké. Az egyik gazdasszony a lótenyésztéssel keresi a kenyerét, míg másik önfenntartó gazdaságot üzemeltet. Van olyan gazda, aki azt sem titkolja, hogy eddig nőcsábász hírében állt, ám most eljött az idő, hogy megtalálja a gazdasszonyát, aki mellett révbe érhet. Az egyik gazda pedig olyan különleges lovag, aki legalább 200 lovasversenyen szerzett győzelmet. A mezőny tehát idén is színes és ismét nagyon különleges emberek várják, hogy a műsor segítségével párra találjanak.

Április 24-étől a https://rtl.hu/gazda oldalon várják azoknak a nőknek és férfiaknak a jelentkezését, akik úgy gondolják, méltó társai lennének a műsorból megismert gazdasszonyoknak vagy gazdáknak.

Ahogy már a Házasodna a gazda előző négy évadában látható volt, ez nem egy hagyományos párkereső műsor, hiszen a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A műsorvezető idén is Nádai Anikó, aki már nagyon várja, hogy megismertethesse a gazdasszonyokat és gazdákat a nézőkkel.

Házasodna a gazda, április 24-én, vasárnap este 19:50-től az RTL Klubon! A teljes adás pedig a televíziós sugárzást követően visszanézhető lesz az RTL Most-on.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része

A héten véget ér az RTL jelenlegi legnézettebb műsora