Májusban derült ki, hogy a VIASAT3 és az RTL Klub után a TV2-n is bemutatkozik a Farm. Az Európa számos országában az elmúlt években is sikerrel futó reality celebes verziója érkezik majd ezúttal a magyar képernyőkre. Szeptemberben szivárgott ki, hogy a produkció műsorvezetője Demcsák Zsuzsa lesz és Gáspár Zsolti a gazda személyét tölti majd be. Vasárnap este pedig a TV2 Média Csoport bejelentette, hogy november 15-é érkezik a Farm VIP első adása. Így a premier vasárnap 18:50-kor lesz, de feltételezhetően ezt követően hétköznap esténként folytatódik. Ezen kívül leleplezték a kalandműsor szereplőit is. Részletek médiavállalat közleményében: (képünkön az egyik csapat)

A Farm VIP a nemzetközileg ismert formátum megújított verziójában, november 15-én első epizódjával kerül képernyőre a TV2 őszi kínálatában. A vadonatúj, nagyszabású kalandreality műsorban tizennégy híresség, két hét fős csapatra bontva vállalkozik arra, hogy a hétköznapok kényelmét hátrahagyva, áram, csapvíz, nagybevásárlás, telefon és egyéb technikai eszközök nélkül bizonyítsa rátermettségét egy vidéki birtokon. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban, a másik viszont egy omladozó pajtában éli mindennapjait, ahol gondozzák állataikat és veteményesüket, illetve magukra főznek és mosnak. A műsor azonban korántsem merül ki ennyiben. A két csapat ugyanis folyamatosan versenyez egymással: hol izgalmas játékokon, hol a vidéki élethez kapcsolódó termelési feladatokban mérik össze erejüket és tudásukat. Amelyik csapat gyengébben teljesít az adott feladatban, annak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok versenye egyéni küzdelemmé változik, és végül egy valaki megnyeri a Farm VIP főnyereményét.

A piros csapatban Vasvári Vivien, Bay Éva, Szögeczki Ági, Ambrus Attila, Kerényi Miklós Máté, Závodi Marci mellett Novák Zalán az Exatlon Hungary második évadának versenyzője száll versenybe, míg a sárga csapatot Horváth Éva, Terecskei Rita, Sydney van den Bosch, Kucsera Gábor, Vásáry André, Sebők Vili, valamint Jóni Máté erősíti majd. Az, hogy melyik szállást vehetik birtokba a csapatok, hogyan birkóznak meg az együttélés nehézségeivel, vagy éppen ki, hogy teljesít a tőle szokatlan szerepkörben és az izgalmas feladatokban, az hamarosan kiderül.

hirdetés
hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna