Május 2-án több ezer televíziós és filmes forgatókönyvíró lépett sztrájkba Hollywoodban, miután az érdekképviseleti szakszervezeteiknek nem sikerült megegyezniük a filmstúdiókkal és a streaming szolgáltatókkal. Néhány nappal később kiderült, hogy a Sárkányok háza 2. évadának elkészítésére nincs hatással az írói munkabeszüntetés, ugyanis a 2. etap forgatókönyve már korábban készen lett.

hirdetés

Csütörtökön bejelentették, hogy a 160 ezer tagot számláló színészszakszervezet, a SAG-AFTRA is sztrájkba lép. Utoljára 1960-ban fordult elő olyan, hogy az amerikai forgatókönyvírók és színészek egyszerre sztrájkoljanak. Ez pedig azt jelenti, hogy a hollywoodi produkciók nagy része a közeljövőben le fog állni.

Most az is kiderült, hogy a hollywoodi színészek munkabeszüntetése milyen hatással van a Trónok harca előzménysorozatára. A Sárkányok háza 2. évadának forgatása a Variety értesülései szerint folytatódik, ugyanis a brit színészek nem a SAG-AFTRA, hanem az Equity szerződése alapján dolgoznak, így azt az utasítást kapták, hogy továbbra is jelenjenek meg a forgatáson.

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját