Májusban írtuk meg, hogy jobban lett Rékasi Károly, így a Barátok közt készítői elkezdtek dolgozni Bartha Zsolt visszatérésén. A nyáron derült ki, hogy a színész októbertől forgat majd újra a produkcióval és az év végén tér vissza a képernyőre. Végül 27 hónap után ezen a héten lesz újra látható a Barátok köztben – tudta meg a Bors.

Különleges pillanat volt Rékasi Károly és a Barátok közt teljes stábjának életében az az októberi reggel, amikor a színész végre újra belépett a sorozat nagytétényi stúdiójába, hogy 27 hónap után ismét Bartha Zsolt bőrébe bújjon. Az első forgatási nap óta eltelt pár hónap, és most már az is kiderült: a héten láthatják a nézők az első jeleneteket, amelyeket a visszatérő színész leforgatott – írja a bulvárlap.

“Közismert tény, hogy a nézők már nagyon várják Rékasi Károlyt, és vele együtt Bartha Zsolt visszatérését, a teljes stáb pedig velük örül, hogy ez megtörténhetett. Azt persze nem árulhatjuk el, hogy pontosan miért tér vissza és hogyan, de annyit elmondhatunk, hogy a külföldön töltött idő, a történtek Zsolton is nyomot hagytak. Hogy a hosszú távollét után miként tud visszailleszkedni a Mátyás király tériek életébe, az megdöbbentő fordulatokat eredményez majd, így különleges izgalmakat ígérhetünk a nézőknek” – mondta a Borsnak Szerencsés Gabi, a sorozat kreatív producere. (Fotó: RTL Klub)

Testvérsorozatot kap a Netflix egyik legsikeresebb szériája

Véget ért A nagy pénzrablás utolsó évadának forgatása

Kiderült, mikor érkezik a Jóbarátok különleges epizódja

Liptai Claudia saját műsort kap az RTL Klubon

A Barátok közt és a Drága örökösök egykori színésznője is csatlakozik a Mintaapákhoz

Sorozatötlet pályázatot hirdet a Keresztanyu gyártója