Augusztus 28-án, jövő hétfőn indul a Survivor az RTL Klubon, mellyel együtt őszi műsorrendre vált a csatorna. Délután a Story Extrát 17:25-ről 16:50-re pakolják, míg a Fókusz ismét kikerül a főműsoridőből és 17:20-tól lesz képernyőn. A Híradó marad az egyetlen ami változatlan időpontban, továbbra is 18 órakor indul. A Survivor 19:00-kor kezdődik és reklámokkal együtt nagyjából 70 percig tart majd.

Az Éjjel-Nappal Budapest 45 perccel kezdődik majd odébb, 19:30 helyett 20:15-kor. A Barátok közt is jelentősen később indul majd, a mostani 20:50-es időpontról 21:35-re kerül át. Az esti sorozatok 22:10-től lesznek láthatóak. Hétfőnként Dr. Csont ismétlés, augusztus 29-étől keddenként új részekkel folytatódik a Castle 8. évada, szerdánként továbbra is Szulejmán lesz, csütörtökönként valamilyen sorozat ismétlés várható, míg péntekenként filmek kerülnek képernyőre.

Szeptember 2-án, mint ahogy már megírtuk, szombatonként 20 órakor jön az X-Faktor, melyet egyszeri alkalommal a Roast követ majd. Az ősz későbbi részében hétköznap estére jön A Konyhafőnök VIP és a Celeb vagyok, ment ki innen! is. (Fotó: RTL Klub)

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)