A novemberi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek az év utolsó hónapja során a Netflixre. Az előző hónaphoz képest most kevesebb új film kerül be a streaming szolgáltató kínálatába, de így is lesz miből válogatni. A 12 produkció közt karácsonyi filmet, folytatásokat, adaptációkat vagy Zack Snyder vadonatúj sci-fijét is megtalálhatjuk.

Távol a világtól

December 6-án került be a kínálatba a Csak egy átlagos karácsony (Christmas As Usual / Så var det jul igjen) című norvég romantikus vígjáték. Thea vidéki szülővárosába utazik, hogy a családjával együtt ünnepelje a karácsonyt, de magával viszi indiai barátját, Jashant is, hogy bejelentsék az eljegyzésüket. Ám a férfi indiai gyökerei és a nő norvég családi hagyományai káoszba döntik a karácsonyt. 7-én érkezett a Netflixre egy szaúd-arábiai dráma, az Egyedül a sivatagban (Naga). Egy fiatal nő kiszökik egy buliba a szülei házából, ám a sivatagban reked, ahol egy vad tevét és egy sor egyéb megpróbáltatást kell kiállnia, hogy még lámpaoltás előtt hazaérjen.

hirdetés

Szintén ezen a napon debütált az azonos című képregények alapján készült The Archies. Az indiai musical-vígjáték az 1960-as évekbe kalauzolja el a nézőket. Archie-ék szerelem, barátság és Riverdale jövője között egyensúlyoznak, miközben ingatlanfejlesztők egy imádott park lebontásával fenyegetnek. 8-tól megtekinthető A túlsó oldalon (Blood Vessel). A nigériai thrillerben a sors egymás ellen sodor hat embert, akik egy olaj által szennyezett városból menekülve potyautasként felszöknek egy rejtélyes hajóra, mit sem sejtve a rájuk leselkedő veszélyekről.

December 8-án került be a kínálatba a Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha’la és Kevin Bacon főszereplésével készült Távol a világtól (Leave the World Behind) című thriller is. A Rumaan Alam azonos című regényén alapuló filmben egy luxusszálláshelyre tett családi kirándulás baljós fordulatot vesz, amikor egy kibertámadás kiiktatja a család eszközeit, miközben két idegen pedig váratlanul megjelenik az ajtóban.

15-én válik elérhetővé A család (Familia). A mexikói dráma története szerint egy család tagjai egy közös étkezés alkalmával az idilli olívafarmjuk jövőjét tárgyalják. A nevetgélések és vallomások azonban felszínre hozzák a kapcsolataik nehézségeit. 18-án érkezik a streaming szolgáltatóra a tajvani horrorsorozat legújabb része, A kötél átka 3. (The Rope Curse 3). Egy ördögűző családból származó tehetséges fiú, aki parkouros influenszerré szeretne válni, rémisztő események sorozatába keveredik egy hátborzongató szállodában.

December 20-án debütál Bradley Cooper és Carey Mulligan közös életrajzi drámája, a Maestro. A történet középpontjában Leonard Bernstein és Felicia Montealegre Cohn Bernstein áll, és bemutatja az egész életen át tartó bonyolult kapcsolatukat. Bradley Cooper nemcsak főszereplőként, de rendezőként és producerként is dolgozott a filmen, vaalmint olyan nevek találhatók még a producerek közt, mint Martin Scorsese és Steven Spielberg.

Szintén ezen a napon kerül be a kínálatba a Banyaszelídítés 2. (Taming of the Shrewd 2 / Poskromienie złośnicy 2). A lengyel romantikus vígjáték folytatásában Kaska és Patryk szerelmét próbára teszi, hogy mindketten azt gyanítják, hogy a másikuk hűtlen. Ráadásul a szomszédok is folyton beleavatkoznak az ügyeikbe.

December 22-én érkezik a streaming szolgáltatóra Zack Snyder vadonatúj sci-fije, a Rebel Moon: 1. rész – A tűz gyermeke (Rebel Moon: Part One – A Child of Fire). Amikor a Szülőbolygó könyörtelen erői egy távoli hold nyugodt farmerfalujának lakóit fenyegetik, egy rejtélyes kívülálló válik a túlélésük egyetlen reményévé. A film Rebel Moon: 2. rész – A sebejtő ( Rebel Moon – Part Two: The Scargiver) című folytatása 2024. április 19-én debütál majd a Netflixen.

24-től lesz megtekinthető a Vámpír a családban (A Vampire in the Family / Meu cunhado é um vampiro) című brazil vígjáték. Amikor egy bátortalan ex-focista megtudja, hogy a sógora egy világuralmi terveket szövögető vámpír, minden bátorságát össze kell szednie, hogy megmentse a világot. 26-án jön a streaming szolgáltatóra egy svéd vígjáték, a Köszönöm és sajnálom (Thank You, I’m Sorry / Tack och förlåt). Sara hirtelen egyedül marad terhessége utolsó heteiben, de váratlan segítség érkezik elhidegült nővére, Linda személyében.

A Netflix decemberi friss szériáit itt ismertettük. Az HBO Max decemberi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt mutattuk be. A SkyShowtime-ra érkező legnagyobb filmekről és szériákról itt, a Disney+ kínálatába bekerülő produkciókról itt, míg az RTL+ év végi újdonságairól itt írtunk.

hirdetés

Leleplezték az idei Dancing with the Stars premierdátumát, zsűrijét és versenyzőit

Kiderült, hogy lesz-e 5. évada az Emily Párizsban sorozatnak

Tarolt A mackó és A sógun, utóbbi sorozat rekordot döntött a 76. Emmy-gálán

Megérkezett Az ifjú Sheldon vadonatúj testvérsorozatának első előzetese

Bemutatjuk a hét legnagyobb streaming premierjeit

36. heti nézettség - Minden nap tarol az Ázsia Expressz