Nemrég mutattuk be az RTL vadonatúj műsorrendjét, most pedig jöjjön a TV2-é. A héten befejeződik az Ázsia Expressz 4. évada, ez pedig hatással lesz a csatorna hétköznap estéire. A jövő héttől kezdve ugyanis több változás is lesz a tévéadó programstruktúrájában. Lássuk a részleteket!

hirdetés

Jövő héttől a Tények Plusz változatlan időpontban és hosszban, továbbra is 18:45-kor lesz látható. A hírműsort követően, hétköznaponként 19:55-kor a Farm VIP 4. évada kerül képernyőre. Demcsák Zsuzsa produkciójának bruttó adásideje (reklámokkal együtt) közel 100 perces lesz. Ez alól kivétel a Farm VIP 4. etapjának november 20-i, első adása, mely a többi résznél körülbelül 70 perccel később ér véget. Ezen a napon utána az Újratervezés 3. szezonja 22:45-kor kerül képernyőre.

A Párharc az előző és a mostani héten hétfőtől csütörtökig volt látható a TV2-n. November 21-től, keddtől kezdve azonban minden hétköznap a vidéki realityt követően, 21:35-től jelentkezik új adásokkal. Ez azt jelenti, hogy Stohl András műsora jövő héten keddtől péntekig, utána pedig hétfőtől péntekig lesz képernyőn. A produkciót követően az Újratervezés 3. etapja pedig 23 órától lesz látható.

A TV2 hétvégi műsorrendje nem változik. Szombaton a Tények Plusz, a Dancing with the Stars 4. szezonja, majd filmek kerülnek képernyőre a tévéadón. Vasárnap pedig a Sztárban sztár leszek! 4. évada, utána pedig filmek érkeznek a csatornára.

Frissítés: Azonnali műsorváltozás miatt november 20-án, hétfőn 22:45-kor mégis képernyőre került a Párharc.

hirdetés

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása