Pénteken lesz a Survivor fináléja, melyet A Konyhafőnök VIP új évada vált majd. A gasztro reality azonban több mint fél órával hosszabb lesz, így nagy változás lesz az RTL Klub esti műsorrendjében. Minden olyan műsor, ami továbbra is képernyőn marad új időpontba kerül, de több produkció eltűnik majd a csatornáról.

Délután nem lesz változás, ahogy az RTL Híradó is marad 18 órakor. A Konyhafőnök VIP – A séfek csatája 19 órakor indul majd és bruttó (reklámokkal együtt) 1 óra 50 perces lesz. A Barátok közt így 35 perccel kerül későbbre és 20:15 helyett 20:50-kor kezdődik majd. A Mátyás király tér életét követő nézők ugyan nem örülhetnek a változásnak, de most számít igazán az az év eleji lépés, hogy megcserélték az Éjjel-Nappal Budapesttel. Ha maradt volna a korábbi sorrend, akkor most 22 óra után kezdődne a Barátok közt. Az említett Éjjel-Nappal Budapest fél órával tolódik és 20:55-ről 21:25-re vándorol.

A heti sorozatok 30-40 perccel indulnak majd később. Hétfőn a Dr. Csont ismétlése 22:40-kor, kedden a Házon kívül 22:45-kor, a XXI. század csupán 23:15-kor, szerdán a Szulejmán, pénteken a Showder Klub pedig már 22:50-kor kezdődik. Nagyobb változás csütörtökön lesz, ugyanis ezen a héten – ahogy korábban már jeleztük – lezárul a Doktor Murphy első évada. Helyét jövő héttől 22:50-től a Privát kopok folytatása veszi át, melyet nyár végén hagyott félbe az RTL Klub.

Hétvégén szintén lesznek változások a csatornán. Szombaton (november 17-től) 20 órakor elindulnak az X-Faktor élő adásai, melyek elképesztően hosszúak, bruttó 3 óra 40 percesek lesznek. Vasárnap 18:55-től a mostani X-Faktor adások (és az azelőtti Szenzációs Négyes) után a filmeké lesz a főszerep. (Fotó: RTL Klub)

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is

Régen látott szereplő bukkan fel a Stranger Things 4. évadának új előzetesében

Egy volt versenyző lesz az X-Faktor legújabb mentora

Nyilvánosságra hozták az új Trónok harca sorozat első hivatalos forgatási képeit

Júniusban érkezik Robert Downey Jr. sorozata a Netflixre