Az Exatlon Hungary 4. évada január 3-án indult a TV2-n. A produkció idén egy rendhagyó, All Star etappal jelentkezik, ahol a korábbi szezonok versenyzői küzdenek meg egymás ellen. Az elmúlt évek legjobb játékosait felvonultató etap a végéhez ér, ugyanis rendhagyó időpontban, április 10-én, vasárnap 18:55-kor rendezik meg a döntőt. Kiderül, hogy idén melyik férfi és női versenyző emelheti magasba a győztesnek járó trófeát, ami mellé 15 millió forint pénznyeremény is jár.

hirdetés

A pénteki adásban fényt derül arra, hogy ki csatlakozik a döntőbe a Kihívókat erősítő Szente Grétához és Herczeg-Kis Bálinthoz. A lányoknál a fináléba való jutásért a Bajnok csapattag Busa Gabriella és a Kihívó versenyző Besenyei Boglárka küzdött meg egymás ellen, amit Gabi nyert 5-1-re. A fiúknál rendkívül izgalmasra sikeredett az elődöntő, ugyanis a piros színekben versenyző Jósa Danny és a kék mezt viselő Nagy Dani 4-4 futamot nyert meg, ám végül az utolsó, mindent eldöntő versenyben a piros játékos győzedelmeskedett.

A szuperdöntő első fordulója ezek után el is kezdődött a pénteki műsorban. A fiúknál és a lányoknál is lezajlott a finálé első szettje. A Gréti által választott pályán a kihívó Gabi ellen 5-2-re nyert, míg a fiúknál a Bálint kedvenc pályáján futott versenyt a kék játékos nyerte Dannyvel szemben 5-1-re. A döntők vasárnap folytatódnak a második szettel, ahol a két Bajnok által kiválasztott pályán mérik össze az erejüket. Amennyiben a szettek döntetlenek, akkor egy harmadik versenysorozat dönti el, hogy ki lesz az Exatlon All Star évadának férfi és női győztese.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra