Az Exatlon Hungary 2019 elején debütált a TV2-n. Azóta 3 szezon került képernyőre a sportrealityből. Október közepén nyilvánosságra hozták, hogy Palik László távozik a produkciótól, de a TV2 Csoport nem sokkal később bejelentette, hogy ennek ellenére folytatják a műsort. Azonban nem csak emiatt lesz rendhagyó a következő etap. Csütörtök délelőtt kiderült ugyanis, hogy a 2022-ben egy all star évaddal fog jelentkezni az Exatlon, ahol korábbi versenyzők küzdenek majd egymás ellen. Részletek a médiavállalat közleményében:

hirdetés

A TV2 népszerű extrém sport realityjének történetében hamarosan új fejezet nyílik. A negyedik évadban a korábbi szériák ikonikus arcai alkotják majd a Bajnokok és a Kihívók 8-8 fős csapatát, így minden eddiginél kiélezettebb párharcokra és feszült helyzetekre számíthatnak a rajongók. Az embert próbáló feladatokon túl meglepetésekben sem lesz hiány, ráadásul az örök ellentétek és az egykori szövetségek is új erőre kapnak, ezzel még fordulatosabb heteket ígérve. Ám az, hogy piros és kék színekben kik költözhetnek vissza a mesés Karib-térségbe, ezzel újabb esélyt kapva a győzelemre, valamint a Bajnokoknak most sikerül-e revansot venniük a Kihívókon, még várat magára.

A nagy visszatérést megelőzően a produkció alkotói a tévénézők véleményére is kíváncsiak, így a rajongók most a műsor hivatalos felületein mondhatják el, kiket látnának legszívesebben az All Star csapataiban.

hirdetés

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb májusi újdonságai

Bejelentették a ValóVilág12 műsorvezetőit

Ők lesznek az Adom a napom 3. évadának harmadik hetének vendégei

Vadonatúj előzetes érkezett a SkyShowtime-on elérhető népszerű drámasorozat 3. évadához

Elkaszálták az NCIS egyik testvérsorozatát

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra