Az Exatlon Hungary az elmúlt években három sikeres és rendkívül hosszan tartó évaddal jelentkezett a TV2-n. Október közepén nyilvánosságra hozták, hogy Palik László távozik a produkciótól, de a TV2 Csoport nem sokkal később bejelentette, hogy ennek ellenére folytatják a műsort. November közepén pedig az is kiderült, hogy a műsor egy All Star évaddal jelentkezik, így a sportreality legsikeresebb korábbi játékosai térnek vissza. Szerda este a tévétársaság újabb nagy bejelentéseket tett. Leleplezték, hogy kik lesznek azok az egykori versenyzők, akik újra összecsaphatnak egymással és azt is elárulták, hogy január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star a TV2-n. Azt azonban továbbra sem tudni, hogy ki lesz a produkció új műsorvezetője. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

3 évad, több, mint 300 epizód és közel 4000 versenyfutam után egy nem mindennapi évaddal folytatódik a Bajnokok és a Kihívók örök harca: január 3-án jön az Exatlon Hungary All Star – A végjáték. Az elmúlt három évben közel 100 versenyző mérettette meg magát a Dominikai Köztársaság lélegzetelállító pályáin, most pedig már nem titok, ki az a tíz Bajnok és tíz Kihívó, aki megkezdi a mindent eldöntő összecsapást az Exatlon Hungary legújabb évadában. Abban az évadban, ahol a versenyzők egy pillanatig sem érezhetik magukat biztonságban.

A Bajnokok csapatában ott lesz a kick-boksz világbajnok Rákóczi Renáta; az első évad legjobb férfi versenyzője, az ifjúsági olimpiai bajnok magyar párbajtőröző, Esztergályos Patrik és az olimpiai ezüstérmes cselgáncsozó, Ungvári Miklós. A pirosakat erősíti a második évad női győztese, Dr. Busa Gabriella is; visszatér a strandröplabdás Szabó Dorka és a fitness világbajnok Kocsis Alexandra is, de pályára lép majd a BMX világbajnok Kempf Zozo is. Hozzájuk csatlakoznak még az idén, a harmadik évadban bizonyító Bajnokok: a focista Ujvári Iza, a műugró Somhegyi Krisztián és a karatés Virág András.

Akik pedig mindent megtesznek, hogy a Kihívók diadalmaskodjanak: az első évad győztese, Huszti Kata; a három éve váll-sérülése miatt távozó Salander Dorina; a nagy esélyesnek tartott Szabó-Thomka Hanna; a csupa-szív Kása András; a gladiátori elszántsággal küzdő Mischinger Péter és az első évadban idő előtt búcsúzó Rozs Gergely. A Kihívók csapatában újra bizonyíthat Pap Dorci és Novák Zalán is. Mindketten győzni szeretnének a Dominikai Köztársaságban, ahogy a harmadik évad két legjobbja, Szente Gréta és Herceg-Kis Bálint is.

A TV2 népszerű extrém sport reality-jének történetében 2022. január 3-án új fejezet nyílik. Minden eddiginél kiélezettebb párharcokra, feszült helyzetekre és rengeteg meglepetésre számíthatnak a nézők és az is eldől, ezúttal a Bajnokok vagy a Kihívók szurkolói örülhetnek majd a végső győzelemnek. A versenyzők készen állnak, január 3-án indul az Exatlon Hungary All Star – A végjáték!

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban