Néhány héttel ezelőtt megírtuk, hogy Reviczky Gábor prosztatarákkal küzd. A mi kis falunk színésze akkor azt mondta, hogy a kemoterápiát visszautasítaná, csak a célzott kezelést fogadná el. A Blikk cikkéből kiderült, hogy azóta megérkezett a PET CT eredménye is, a vizsgálat pedig szerencsére nem mutatott áttétet. Ez azt jelenti, hogy van remény, hogy eredményes legyen a 73 éves színészre váró kezelés.

hirdetés

„Csak a két nyirokcsomóm van egy kicsit megduzzadva, de szerencsére a rákos sejtek nem szóródtak szét a szervezetemben. Célzott besugárzást fogok majd kapni, ám azt egyelőre még nem tudom, mikor kezdik a kezeléseket. Várok a soromra, mint sajnos nagyon sokan”

– nyilatkozta az oldalnak Reviczky Gábor.

A mi kis falunk színésze azt is elárulta a Blikknek, hogy nem hagyja el magát és addig is folyamatosan dolgozik, ameddig a kezelésre vár:

„Hamarosan folytatódik A mi kis falunk, júniusban pedig több filmben és sorozatban is forgatok egyszerre. Megcsináljuk az Oszlopos Simeont, folytatjuk a Hungarikumok nyomában sorozatot és a Mi kis városunkat is, amelyben magyarországi településeket mutatunk be. Ezek nagyon izgalmas feladatok, amiket izgatottan várok, hiszen szerencsére jól érzem magam és abszolút pozitívan állok a betegséghez. Tudom, hogy csak így lehet meggyógyulni.”

hirdetés

RTL: Már a jövő héten új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs népszerű műsora

Egy műsorvezető és egy szépségkirálynő is keresi a párját az RTL új társkereső realityjében

Hamarosan országos csatornán is bemutatják az egyik legnépszerűbb skandináv krimisorozatot

Kiderült, hogy mikor érkezik a Black Mirror legújabb évada

Suhajda Szilárd emlékére műsorváltozás lesz szombaton a TV2-n

Új főszereplővel folytatódik a brit drámasorozat az egyik magyar csatornán