A prosztatarák egy agresszív fajtája támadta meg Reviczky Gábor szervezetét – írja a Blikk. A mi kis falunk színésze decemberben kezdett el gyanakodni, hogy valami nincs rendben. Azóta már átesett a műtéten, amit úgy tűnik, hogy sikerült időben elvégezni, és áttétet sem találtak. A 73 éves színművész elmondása szerint a betegség már évek óta jelen lehet a szervezetében, ezért minden 40 év feletti férfinek ajánlja, hogy eljárjon szűrővizsgálatra.

hirdetés

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész most egy speciális vizsgálatra, egy úgynevezett PET CT-re vár, ami után eldől, milyen utókezelésre számíthat. Reviczky elárulta, hogy amennyiben kemoterápiát javasolnak neki, azt vissza fogja utasítani. Hisz a gyógyulásban, szerinte a siker érdekében csakis pozitívan lehet hozzáállni egy ilyen küzdelemhez.

„Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel itthon nincs még célzott kemoterápia, a kemót vissza fogom utasítani. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti, remélem, erre nem lesz szükségem, elég lesz a sugárkezelés”

– nyilatkozta a Blikknek.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje