A prosztatarák egy agresszív fajtája támadta meg Reviczky Gábor szervezetét – írja a Blikk. A mi kis falunk színésze decemberben kezdett el gyanakodni, hogy valami nincs rendben. Azóta már átesett a műtéten, amit úgy tűnik, hogy sikerült időben elvégezni, és áttétet sem találtak. A 73 éves színművész elmondása szerint a betegség már évek óta jelen lehet a szervezetében, ezért minden 40 év feletti férfinek ajánlja, hogy eljárjon szűrővizsgálatra.

hirdetés

A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész most egy speciális vizsgálatra, egy úgynevezett PET CT-re vár, ami után eldől, milyen utókezelésre számíthat. Reviczky elárulta, hogy amennyiben kemoterápiát javasolnak neki, azt vissza fogja utasítani. Hisz a gyógyulásban, szerinte a siker érdekében csakis pozitívan lehet hozzáállni egy ilyen küzdelemhez.

„Sugár- vagy kemoterápia jöhet szóba, ám mivel itthon nincs még célzott kemoterápia, a kemót vissza fogom utasítani. Sajnos, a nem célzott kezelés az egész szervezetet érinti, remélem, erre nem lesz szükségem, elég lesz a sugárkezelés”

– nyilatkozta a Blikknek.

hirdetés

Megvan, hogy mikor ér véget a Next Top Model Hungary a TV2-n

Június elején vadonatúj mexikói telenovella indul a TV2-n

Vadonatúj előzetest kapott a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada

Leleplezték a 24 év után visszatérő Fort Boyard - Az erőd szereplőit és műsorvezetőjét

A Házasság első látásra szereplőivel tér vissza a Szerencsekerék a TV2-re

Fontos információ érkezett a Yellowstone utolsó évadával kapcsolatban