Két év után vadonatúj, napi magyar sorozat érkezik a TV2-re. A Hazatalálsz más lesz, mint a többi magyar napi széria, ugyanis történetalapú és helyzetkomikumokra épül, a történetvezetése pedig némiképp a török sorozatokra is hajaz. A produkció a horvát Čista ljubav (a nemzetközi címe: Pure Love) magyar adaptációja, amelyben a fiatal színészek mellett a korábbi világ nagy sorozatszínészei is szerepelnek. A széria ma este dupla résszel debütál a Szerencsekerék után. A Hazatalálsz mostantól minden hétköznap 21:05-kor lesz látható a TV2-n.

hirdetés

A szerelemről, családról és megváltásról szóló történet a fiktív Farkasligeten játszódik. Tamás és Rajmund gyermekotthonban nőttek fel, azonban életük ezt követően teljesen más irányt vett. Tamás rendőrből egy számkivetett férfi lett, míg Rajmund bűnözőként nagy vagyonra tett szert. Ezek ellenére a két férfi életében nem csupán a gyermekotthon a közös; ugyanabba a nőbe is szeretnek bele. Ezt Rajmund nem nézi jó szemmel, ezért mindent megtesz, hogy Tamást végleg elűzze a városból, Virágot pedig a családjával tartja sakkban. Csakis az igazság napvilágra kerülése állíthatja meg a rohamosan közelgő tragédiák láncolatát.

Tamást Hajmási Dávid, Rajmundot pedig Jaskó Bálint alakítja, míg a női főszereplőt, Virágot Törőcsik Franciska játsza el. Mellettük többek közt még olyan színészek lesznek láthatóak a szériában, mint Ábel Anita, Csapó Virág, Esztergályos Cecília, Jordán Tamás, Kamarás Iván, Kárász Zénó, Lékai-Kiss Ramóna, Nagy-Kálózy Eszter és Pindroch Csaba.

A sorozat története nem zárt végű, így siker esetén lehet második évada. A Hazatalálsz egyik különlegessége, hogy minden más, az elmúlt években képernyőre kerülő napi szériától eltérően, nem épült hozzá díszlet, így egy kis részét sem forgatták stúdióban, vagy épített faluban. Az összes jelenet eredeti helyszínen lett felvéve.

Hogyan tud majd Tamás számkivetettként beilleszkedni régi városának közösségébe? Hogyan alakul Virág és Rajmund kapcsolata, miután megjelenik Tamás? Vajon sikerül Rajmund terve? Kiderül mától minden hétköznap esténként a TV2-n és a TV2 Playen.

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en