2018-ban indult A Tanár az RTL Klubon és hamar az ország egyik legismertebb magyar sorozata lett. A produkció egy budapesti szakgimnázium falai közé enged betekintést. A főszerepben Vasvári Szilárdot (Nagy Ervin) láthatjuk, aki diákjainak próbál az intézményen belül és azon kívül is új dolgokat megtanítani. A szériából az elmúlt években már 3 teljes évad látható volt az RTL Klubon, a következő szezon pedig ezekben a hetekben válik teljesen elérhetővé. Fontos kiemelni, hogy A Tanár 4. évada lesz a sorozat utolsó etapja!

hirdetés

A befejező szezon viszont csak jövőre érkezik meg az RTL Klubra, a legújabb epizódokat azonban lehetőség van már most megtekinteni az RTL Magyarország prémium platformján. A Tanár 4. évada október 22-e óta hétről-hétre kerül fel az RTL Most+-ra. A platformon mostanra már 6 új epizód nézhető meg, a további részek pedig péntekenként reggel 8 órakor kerülnek fel. A prémium platform elérhető online az RTL Most felületén belül weben és mobil applikáción keresztül is.

Sokan azt hiszik, hogy az RTL Most+ egy külön fizetős videótár, pedig ez nem így van. A legtöbb szolgáltató tévés előfizetőinek többsége külön díj nélkül használhatja. Ehhez aktiváló kódot a szolgáltatótól kell kérni. Az RTL Most+ többek között az alábbi szolgáltatók bizonyos csomagjaihoz vehető igénybe: Vodafone Cégcsoport, Magyar Telekom, Telenor MyTV, TARR Kft, Sághy-Sat Kft, Pick-UP Kft, Vidanet, Kapos-NET, PR Telecom, UPC Direct (M7) – a teljes és folyamatosan bővülő lista itt olvasható.

A Tanár 4. évadában Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva. Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön a befejező szezon első epizódjában.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. Az egyes részek a sokszor humoros jelenetek mellett fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között láthatunk olyan diákot, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, lesz, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátait, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

Hogyan küzd Vasvári tanár úr egyszerre a diákja és a saját szerelmi problémáival? Hogy zárul 4 év után a sorozat? Kiderül péntekenként az RTL Most+ platformon!

(A cikket az RTL Magyarország támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en