2015 áprilisában mutatta be a Duna az Egynyári kalandot. A fiatalok nyári élményeiről szóló széria hat részes első évada nagy siker volt, ám a folytatásra közel két évet kellett várniuk a rajongóknak. A második, ismét hat epizódos szezon új író-rendező, Zomborácz Virág kezébe került, 2017 májusától volt látható, és a korábbival ellentétben kevesebben nézték. Az újabb etap idén májusban debütált, és már csak gyengébb nézettségi eredményt ért el.

A SorozatWiki információi szerint azonban érkezik a folytatás, amely a korábbiaknál több, összesen nyolc részes lesz. Megkerestük a produkciót gyártó céget, ahol megerősítették a hosszabb szezon hírét, és még több információt elárultak a következő etapról. “A Duna Televízió valóban 8 részt rendelt meg az Egynyári kaland 4. évadából. A folytatás fő helyszínét mind a nézői igények szerint, mind pedig alkotói és gyártói döntésként visszahelyeztük a Balatonra” – mondta a SorozatWikinek a Megafilm Service ügyvezető igazgatója, Helmeczy Dorottya.

Az új részek forgatása május 28-a óta tart, és összesen 72 napot dolgozik majd a stáb a Balatonon, valamint a fővárosban. A folytatást, akárcsak a második és harmadik évadot, Zomborácz Virág írta, rendezőtársa pedig újfent Akar Péter. A következő szezonban visszatérnek a fő karakterek, Zsófi (Schmidt Sára) és Bence (Rubóczki Márkó) szerelmi története pedig újra erős hangsúlyt kap.

hirdetés

Helmeczy azt is elárulta oldalunknak, hogy a sorozat egyik korábbi főszereplője, Gábor (Héricz Patrik) főkarakterként tér vissza, Luca (Walters Lili) pedig az új epizódokban kilép “fura lány” figurából és egyre nőiesebb szereplővé válik. Enikő (Piti Emőke) és Levi (Király Dániel) kapcsolata tovább bonyolódik majd a negyedik évadban. A folytatásban új szereplőként ismerhetjük meg Kornélt, akit Fehér Dániel alakít. A mi kis falunkban állandó szereplőt, Stokit megformáló Szabó Győző pedig önmagát alakítja majd az Egynyári kaland új évadának egyik epizódjában.

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en