Az elmúlt hetekben hétköznap esténként a szórakoztató műsorok közül a Mintaapák, a Totem és a Totem: A tűz körül, szombaton a Sztárban sztár leszek!, vasárnap pedig szintén az említett tehetségkutató volt látható a TV2-n. Ezek közül egyetlen műsor marad a helyén, a többi vagy eltűnik, vagy változások lesznek a vetítésében. Lássuk, hogy alakul hétfőtől a csatorna második őszi műsorrendje.

hirdetés

Szeptember 20-tól hétköznap esténként továbbra is 18:45-kor lesz látható a Tények Plusz és a hossza se változik. Utána változatlan időpontban, 19:55-kor következnek a Mintaapák 3. szezonjának új epizódjai. A Totem és kísérőműsora azonban pénteken véget ért, helyettük pedig egy régen látott népszerű műsor kerül képernyőre.

Hétfőtől 20:40-kor két év után visszatér a Séfek séfe 3. évada. A gasztro reality egészen 23 óráig eltart majd, így rekordhosszú adásokkal, bruttó (reklámokkal együtt) 140 percben fog jelentkezni. A produkció műsorvezetője az első etap után újra Ördög Nóra lesz, a séfek személye viszont változatlan marad. Az új szezonról bővebben itt olvasható. Az elmúlt hetekben nem igazán volt verseny a két nagy csatorna között, hisz a Totem pár nap után megbukott, de mivel a Séfek a TV2 történetének egyik legsikeresebb főzőműsora, könnyen lehet, hogy fel tudja majd venni a versenyt az RTL-es ellenfeleivel (Keresztanyu, Survivor).

Hétvégén is komoly változások lesznek a csatornán. Szintén a jövő héttől kezdve, szombatonként már nem lesz látható a Sztárban sztár leszek. Helyére szeptember 25-én érkezik a Dancing With The Stars – Mindenki táncol 2. évada. A tavaly sikerrel debütáló táncos műsor most is 20 órakor indul a TV2-n és közel 4 órán át, majdnem éjfélig élőben jelentkezik. Az idei évben is Stohl András és Lékai-Kiss Ramóna lesznek a produkció házigazdái, a zsűriben pedig Ördög Nóra, Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád maradnak, melléjük pedig a Televíziós Újságírók Díja gáláján a tavalyi év legjobb zsűritagja díjat elnyerő Bereczki Zoltán csatlakozik. További részletek és a szereplők névsora itt található. Vele szemben a következő két hétben A mi kis falunk 6. szezonja és az X-Faktor elmúlt 10 évének, best of különkiadásai mennek majd az RTL Klubon.

Vasárnap 19:30-kor pedig folytatódik a Sztárban sztár leszek! Ezen kívül az ősz folyamán még biztosan érkezik a Farm VIP 2. évada, a Ninja Warrior Hungary 3. szezonja és visszatér A Nagy Ő is a TV2-re.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban