A Séfek Séfe 1. évada 2017-ben Ördög Nóra műsorvezetésével volt látható a TV2-n. A szezon nagy siker lett. A következő etap két évvel később érkezett, akkor már Liptai Claudia volt a produkció házigazdája. Idén új évaddal jelentkezik a gasztro reality. Csütörtökön délelőtt nyilvánosságra hozták, hogy ismét Ördög Nóra lesz a műsor házigazdája és kiderült, hogy a 3. szezon szeptember 20-án indul a csatornán. A Séfek Séfe hétköznap esténként, feltehetően a Totem helyett jelentkezik új részekkel a csatornán. Részletek a TV2 Csoport közleményében:

hirdetés

Eddigi legkeményebb évadával érkezik szeptember 20-án a Séfek Séfe, amelyben nemcsak a versenyzők, de a séfek is a legnagyobb harcaikat vívják majd. A válogatók alatt az eddigieknél is sokszínűbb karakterekkel találkozhat Krausz Gábor, Wolf András és Vomberg Frigyes, akik számtalan feledhetetlen és sokszor számukra is meghökkentő pillanatnak lesznek majd tanúi. Most is futószalagon érkeznek hozzájuk a kreációk, amelyekről fogalmuk sincs, ki készítette. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit juttatnak tovább a versenyben, majd kegyelmet nem ismerve, újabb kihívások elé állítva a versenyzőket kiválasztják 6 fős csapataikat, hogy aztán a legjobb 18-ból csak egy maradhasson.

A verseny utolsó megmérettetésén, a döntőben most is kétórás feszített munka vár a legjobbakra, hogy bebizonyítsák, nincs ember, aki lefőzi őket a konyhában! A versenyzők három fogásos menüjüket korábbi csapattársaik segítségével készítik majd el, séfjeik pedig ekkor már csak szurkolhatnak tanítványaiknak. A Séfek Séfe fődíjáról a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakjai döntenek, olyan szakemberek, akiknek a véleménye irányadó a minőségi vendéglátásban. Az este végén pedig kiderül, hogy ki lesz a Séfek Séfe, ki viheti haza a tízmillió forintos fődíjat és a 2 hetes franciaországi szakmai továbbképzést, a világ egyik leghíresebb séf iskolájában.

hirdetés

Három díjat kapott a Mellékhatás, újrázott a Séfek séfe, Kiss Ramóna és Tilla a Televíziós Újságírók Díján

Kovács Kokó István életét bemutató sorozatot készít az RTL

Magyarországon még nem vetített NCIS sorozat érkezik a TV2 Csoport egyik csatornájára

Az RTL hamarosan főműsoridőben megismétli Az Árulókat

Ez a 16 vadonatúj produkció kerül be a Disney+ kínálatába áprilisban

Friss hír érkezett az Ázsia Expressz vadonatúj évadával kapcsolatban