A TV2 új gasztro tehetségkutató műsora, a Séfek séfe ősszel indul a csatornán. A formátum eredetije a Game of Chefs, melyben amatőr és profi szakácsok is jelentkezhettek, akik csapatokban küzdenek majd a fődíjért, mely a hazai változatban 10 millió forint és ösztöndíj a világ egyik legnevesebb séfiskolájába. Az első fázisban, a casting alatt mindenki főz, a séfekhez pedig futószalagon érkezik az étel, amiről fogalmuk sincs, hogy ki főzte. Kizárólag a kapott tányér alapján döntik el, kit válogatnak be a csapatukba. Ezután tovább szűkül majd a mezőny, és a műsorfolyam végén egy-egy küldetést kell teljesítenie a legjobb három csapatnak.

A SorozatWiki információi szerint Ördög Nóra lesz a műsorvezetője, így a Vigyázat, gyerekkel vagyok! és az Ázsia Expressz után idén egy harmadik új produkciót is rá bíznak a tévéadónál. A hírről megkérdeztük a TV2 Csoportot, illetve arról is érdeklődtünk, hogy kik lesznek a reality magyar séfjei.

“Az ősszel képernyőre kerülő Séfek séfe műsorvezetője valóban Ördög Nóra lesz. A gasztro vetélkedő három séfje Wolf András, Vomberg Frigyes és Krausz Gábor” – válaszolta a csatorna sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés

Wolf András 24 éve dolgozik a szakmában, 8 éve Budapest egyik legmeghatározóbb éttermét, a Boscolo Hotel Salon-t vezeti. Magyar Bocuse d”Or Akadémia tagja. Vomberg Frigyes 38 éve kezdte a szakács szakmát tanulóként, azóta dolgozik a pályán, jelen pillanatban már nem konyhafőnökként. Tanít, és versenyez, az elmúlt két turnusban ő volt a magyar Bocuse D’or csapat coach-a. Krausz Gábor 12 éve dolgozik szakácsként, melyből több évet London egyik kiemelkedő éttermében töltött, ahol Michelin-csillagos séfektől tanult. Angliából hazatérve a ZONA, majd a Bestia séfje volt.

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna