A Keresztanyu 3. évada és a Hotel Margaret 1. szezonja április 29-én, pénteken ér véget, ráadásul A mi kis falunk ismétlése is lekerül a képernyőről. Helyettük, május 2-án érkezik A Konyhafőnök legújabb, 9. évada. Ezen kívül további időpont változások is lesznek az RTL Klub főműsoridejében. Nézzük a csatorna jövő héttől életbe lépő új, hétköznap esti struktúráját.

hirdetés

Fókusz továbbra is 18:55-kor lesz látható a csatornán, ráadásul kivételesen a hossza sem változik. Hétköznaponként 20 órakor indul A Konyhafőnök 9. évada, melyben ismét civilek versenyeznek egymással. A gasztro reality bruttó (reklámokkal együtt) 2-2,5 óra hosszú lesz. Ez azt jelenti, hogy nem csak a Keresztanyu, hanem A mi kis falunk esti ismétlése is lekerül a képernyőről. A főműsoridő végén pedig az RTL Híradó – Késő esti kiadása lesz műsoron. A produkció hétfőn 22:20-kor, kedden 22 órakor, szerdán, csütörtökön és pénteken pedig 22:35-kor indul majd.

Utána a Hotel Margaret helyett minden nap más műsor kerül majd képernyőre. Hétfőnként a XXI. század egy órával korábban, 22:55-kor kezdődik. Keddenként a Házon kívül ezentúl 70 perccel előbb, 22:35-kor indul. Szerdánként a Dex nyomozó és csütörtökönként a Brandmánia is háromnegyed órával korábban, 23:10-kor kerül képernyőre. Péntekenként 23:05-től pedig filmek lesznek láthatóak az RTL Klubon.

hirdetés

RTL: Már a jövő héten új évaddal tér vissza Sebestyén Balázs népszerű műsora

Hamarosan országos csatornán is bemutatják az egyik legnépszerűbb skandináv krimisorozatot

Kiderült, hogy mikor érkezik a Black Mirror legújabb évada

Suhajda Szilárd emlékére műsorváltozás lesz szombaton a TV2-n

Új főszereplővel folytatódik a brit drámasorozat az egyik magyar csatornán

Ezek a vadonatúj filmek érkeznek a Netflixre júniusban