Pénteken véget ér A Konyhafőnök 4. szezonja, ezt követően pedig fontos változások jönnek az RTL Klubon. November 14-től, hétfőtől új műsorrendre vált a csatorna, melyben minden késő délutáni és esti produkció új időpontba kerül. Ezen kívül több sorozat új részekkel folytatódik és három, hetente jelentkező magyar produkció is visszatér.

A jövő héttől A kis menyasszony 16:15 helyett korábbi időpontban, 15:35-kor lesz látható. Utána az elmúlt évek egyik legsikeresebb külföldi sorozatát, A mentalistát kezdi el ismételni a csatorna. A széria minden hétköznap 16:20-kor indul majd. A Story Extra 16:55-ről 17:25-re kerül. Az RTL Híradó továbbra is 18 órakor lesz látható, ez az egyetlen programelem ami a helyén marad.

A Fókusz délutáni 17:25-ös időpontjáról ismét estére vándorol és 18:55-kor kezdődik majd. Az Éjjel-Nappal Budapest 40 perccel indul majd hamarabb, 20:15-ről 19:35-re kerül. A Barátok közt nézői járnak majd a legjobban, ugyanis a mostani rekordkésői időponthoz képest 45 perccel indul majd előbb. A jövő héttől 21:30 helyett, már 20:50-kor képernyőre kerül a sorozat. Berényiék után pedig a heti tartalmaké lesz a főszerep, melyekből az aznapi első 21:30-kor, míg a második kedd kivételével 22:35-kor kezdődnek majd.

hirdetés

Hétfőnként jön a Dr. Csont 11. évada, melyet korábban itt már megírtuk. Utána jön a Glades – Tengerparti gyilkosságok 4. szezonjának folytatása. Az etap korábban az RTLII-n már látható volt, de az RTL Klubon csak 3 epizód ment le belőle augusztusban, így most a 4. résszel tér vissza. Kedden jön a Keresem a családom 2. évada, melyet itt már jeleztünk. Ezt követően 22:45-kor a XXI. század – a legendák velünk élnek lesz látható. Az eddig ekkor képernyőn lévő Castle szünetre vonul és csak valamikor jövőre folytatódik.

Szerdán lesz a legkisebb változás, ugyanis korábbi időpontban, de továbbra is a Szulejmán legújabb epizódjai lesznek láthatóak. A szériát a Házon kívül fogja követni. Csütörtökre – ahogy októberben kiderült – jön a Válótársak 2. évada. Az RTL Klub magyar sorozatával a premierig még többször foglalkozunk majd. A széria után továbbra is a CSI: A helyszínelők 10. etapjának az RTL-en még nem látott részei kerülnek adásba.

Pénteken új címmel folytatódik Sebestyén Balázs műsora, a Gyertek át!. A változásról korábban itt írtunk bővebben, ahol Kolosi Péter ennek okáról is nyilatkozik. Késő este pedig érkezik a Showder Klub az RTLII-n már lement, de az országos csatornán még nem látott adásokkal. A hétvégi műsorrend nem változik. (Fotó: RTL Klub)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

Általában bemennek a gólok - interjú Kapitány Ivánnal, a Gólkirályság kreátorával (x)

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Félmillió forintos büntetést kapott a TV2 Csoport

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en