Pár hete írtunk az AXN tavaszi premierjeiről, most pedig újabb Sony-s hírek vannak. Az AXN-en és a Sony Max csatornákon három sorozat folytatásának időpontja is kiderült. Nézzük a premierdátumokat.

Április 28-án, szombaton debütál az Anyaság túlsúlyban második évada. A széria továbbra is minden hétvégén lesz látható a megszokott 17:30 körüli kezdéssel. A nyitó hétvégéjén napi egy részt adnak csak le, majd a május 5-i hétvégétől szombaton és vasárnap is két-két rész kerül képernyőre. A második évad 24 részes lesz, arról, hogy továbbra is képernyőn marad-e a sorozat a tengerentúlon még nincs információnk.

Szintén április 28-án szombaton érkezik a Királyság! harmadik etapja, ahol a bizalom még mindig olyan luxus, amit senki sem engedhet meg magának. Az évad fókuszában a család és a kapcsolatok állnak, de új összeesküvések és fondorlatok is napvilágot látnak. Az új szezon szombatonként este 7 órakor rögtön dupla résszel jelentkezik, melyeket a következő napon délután 14:35-től ismétel a csatorna. Az etap a megszokott módon 10 epizódból áll, melyet követ még egy negyedik évad is, ami most fog véget érni Amerikában.

Az AXN tavaszi premierjeiről szóló cikkben már megírtuk, hogy májusban folytatódik az egyik legnépszerűbb krimisorozat. Most az is kiderült, hogy mikor érkezik a Gyilkos elmék 13. évadának premierje. Az új etap rögtön dupla résszel indul május 20-án este 9 órakor a csatornán. A 13. szezon a tengerentúlon az előző héten fejeződött be a 13×22-es résszel. Hivatalos információnk még nincs arról, hogy a CBS berendelte volna a következő évadot, ám a sorozat executive producere elképzelhető, hogy elszólta magát. Harry Bring még március végén Twitterén azt írta, hogy ugyan véget ért a munkájuk a 13. évadon, de július 11-én már folytatják a forgatást.

28. heti nézettség - Tarolt a Barátok közt utolsó epizódja

3 rövid előzetes érkezett a Keresztanyu 2. évadához

A Netflix megmentheti a 3. évad után elkaszált sorozatot

Kiderült, hogy ki lesz a visszatérő Nagy Ő műsorvezetője

Az HBO új sorozata drágább lehet a Trónok harcánál

Hogyan lehet díjmentesen használni az RTL Most+-t? (x)