Egy hete robbant a hír, hogy hét hónap után visszakerül a Barátok közt a főműsoridőbe. Április 27-től vadonatúj műsorrendre vált az RTL Klub, melynek részeként a Barátok közt 20:05-re kerül. Ennek nagyon sok rajongó örült, viszont vannak olyanok, akik inkább más időpontontokba vagy felületen szeretik nézi a kedvenc sorozatukat. Így megnéztük, hogy a mostani sávok helyett, jövő hétfőtől mikor lesz még látható a produkció.

Jelenleg a Barátok közt új részei minden hétköznap 17:10-kor kerülnek képernyőre. Ismétlés aznap 22:10-kor, illetve másnap 5:15-kor van az RTL Klubon, valamint szintén a rá következő hétköznap 11:15-kor a Sorozat+-on. Az RTL Mostra a második vetítés után, 23 óra körül került fel a sorozat. A jövő héttől érvényes műsorrendben a délutáni és a késő esti vetítést vonja össze az RTL Magyarország, a premier részek így 20:05-re kerülnek. Ez a legtöbbeknek kiváló időpont lehet, hisz nincs se túl korán, se túl későn.

Azok viszont, akik arra panaszkodtak, hogy nem tudnak fennmaradni idáig (igen, ilyenek is voltak), azoknak pár perccel odébb, de megmarad az RTL Klubos hajnali és a Sorozatos+-os délelőtt időpont is, előbbi jövő héttől 5:20-ra módosul. Akiknek meg végkép egyik időpont sem alkalmas, azok pár napig bármilyen időpontban visszanézhetik a Mátyás király tér lakóinak életét az RTL Moston. Az online videótárba várhatóan az éjszakai időpont helyett, már 21 óra után pár perccel fel fognak kerülni az aznapi epizódok.

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is