A Ninja Warrior Hungary a magyar televízió történetének egyik legnagyobb szabású műsora. 2017-ben és 2018-ban heti rendszerességgel, 10-10 adással volt eddig látható a TV2-n. A produkció azonnal hatalmas népszerűséget ért el, a műsor sikereinek köszönhetően pedig azóta újabb sportvetélkedőket mutatott be a csatorna. Két év szünet után most a formátum visszatér hazánkba. A Ninja Warrior Hungary 3. évada ma 19:55-kor indul a TV2-n.

hirdetés

A legújabb szezon számos újítást hoz magával. A legnagyobb változás, hogy a korábbi heti helyett, mostantól minden hétköznap este új adásokkal lesz látható. A korábbi 10 helyett pedig idén 20 résszel jelentkezik a formátum, így 4 héten át lesz képernyőn. Megújult a produkció műsorvezetői gárdája is. Az eddig minden évadban látható Till Attila mellé csatlakozik az egyik legismertebb magyar sportkommentátor, Szujó Zoltán és az elmúlt években több vezető sorozatban színésznőként látható és több nagy showműsort vezető Lékai-Kiss Ramóna.

A sportvetélkedő előző két évadának díszletét egy 4400 négyzetméteres stúdióban építettek fel. Ezek a méretek már eddig is hatalmasak voltak, de a készítők most ezt is felülmúlták és a harmadik szezont egy 6000 négyzetméteres stúdióban forgatták. Ez pedig nem csak hazai mértékben számít nagynak, ugyanis Európa legnagyobb ninja-pályáját építették fel.

A következő hetekben 400, mindenre elszánt sportember vállalkozik arra, hogy legyőzze az embert próbáló akadályokat. A Ninja Warrior egy-két régi eleme visszaköszön majd, ezúttal is lesz Nagy fal, de a Ninja létra és a Pokoli torony is szerepet kap, ám számos új és még nehezebb kihívás várja a versenyzőket. Új elem például, hogy a középdöntőbe jutott ninja-jelöltek a párbaj toronyban egymás ellen is harcba szállnak majd. Az immár 40 országban bemutatott műsorban idén is az válhat ninjává, aki a döntő akadálypályájának teljesítése után adott időn belül megmássza a 20 méter magas Midoriyama-t. Ha ez valakinek sikerül, a dicsőség mellett idén 20 millió forintos fődíjat is hazavihet.

Vajon hogy teljesítenek a minden eddiginél nagyobb pályán az idei versenyzők? A műsor magyarországi történetében most először megmássza-e valaki a Midoriyama tornyot? Kiderül mától minden hétköznap este a TV2-n!

(A cikket az TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Ez a 18 produkció érkezik májusban a Disney+-ra

16. heti nézettség - Nagy siker lett A renitens 1. évada

Ettől a héttől átalakulnak az RTL vasárnap estéi

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához