A HBO GO augusztusi premierei után most bemutatjuk mely sorozatok érkeznek a Netflixre. Júliushoz hasonlóan ismét számos újdonság és friss évad jön a nyár utolsó hónapjában a streamingszolgáltató kínálatába. Bűnügyi szériák, drámák és vígjátékok is érkeznek, ráadásul ismét több nemzet sorozatait is megtekinthetjük jövő hónaptól.

hirdetés

Augusztus 4-én debütál a CTRL+Z 2. évada, amely 8 epizódból áll. Amikor egy hacker felfedi a középiskolás diákok titkait, az antiszoviális, de mindent megfigyelő lány megpróbálja felfedni az illető identitását. Augusztus 6-án érkezik az új bűnügyi sorozat, a Cserben hagyva (Hit & Run) 10 részes 1. etapja. Az angol és héber nyelvű szériában egy férfi fel akarja tárni az igazságot a felesége halálával kapcsolatban, azonban hazugságok és cselszövések hálójába keveredik New Yorktól egészen Tel Avivig.

Augusztus 6-tól lesz látható a Kilenc érzelem (Navarasa) 1. szezonja. A vadonatúj antológia széria 9 epizódon át mutatja be az indiai esztétikaelmélet kilenc emberi érzelemből álló palettáját, az örömtől kezdve a dühön át egészen a félelemig. A dél-koreai sorozat, A tökéletes ütés (Racket Boys) 1. évada augusztus 9-én érkezik. A 16 részes sportdrámában egy városi tinédzser fiú vidékre kényszerül költözni édesapja új edzői munkája miatt, mivel egy gyenge középiskola tollaslabda csapata teljesítményét kell feltornásznia. A széráit eredetileg a koreai SBS TV vetítette, tőlük vásárolta meg a Netflix a jogokat.

Augusztus 13-án négy újdonság is debütál. Ekkor kerül be a Netflix kínálatába a friss francia minisorozat, az Örökre eltűnt (Gone for Good/ Disparu à jamais) 1. etapja, amely csupán 5 epizódból áll. Guillaume Lucchesi 10 év elteltével azt gondolta, hogy már sikerült túltennie magát a két, számára legfontosabb ember halálán. Azonban barátnője az édesanyja temetésén hirtelen eltűnik, és a férfi váratlanul újabb szédítő rejtélybe bonyolódik. A széria Harlan Coben regénye alapján készül. Szintén augusztus 13-án jön egy másik, 8 részes minisorozat, A cseresznye vadiúj íze (Brand New Cherry Flavor). A Rosa Salazar (Alita: A harc angyala) főszereplésével készült horror története szerint egy rendező a 90-es évek elején Hollywoodba megy, hogy filmeket készítsen, azonban a szex, a varázslat, a bosszú, na meg a kiscicák káprázatos labirintusában találja magát.

A Valeria 2. etapjának premiere augusztus 13-án lesz. A spanyol széria egy válságban lévő író önfelfedezését mutatja be, és Elísabet Benavent regényén alapszik. Ugyancsak ezen a napon érkezik az új argentin drámasorozat, az Isten földi királysága (The Kingdom/ El Reino) 1. szezonja is, amely 8 részes. A vetélytársa meggyilkolása után egy igen ellentmondásos tévés hittérítő Argentína elnökjelöltje lesz, ám egyáltalán nem a szent ember, akinek látszik. 

Augusztus 18-án debütál A legyőzött (The Defeated/ Shadowplay) 1. évada. Berlinben járunk 1946-ban. Egy amerikai rendőr eltűnt testvére megkeresésére indul, miközben egy újonc német rendőrnőnek segít a várost elnyelő erőszak megfékezésében. Az eredetileg Shadowplay címre hallgató szériának 2020-ban volt a premiere a ZDF német csatornán, ám a streamingóriás most megvásárolta a jogait. A Golden Globe díjas Sandra Oh és az Emmy-díjas Jay Duplass vadonatúj sorozata, A tanszékvezető (The Chair) augusztus 20-án jön a Netflixre. A történet szerint először neveznek ki színes bőrű nőt tanszékvezetőnek egy nagy egyetem jobb napokat is látott Irodalom Tanszékének élére. Ám ez nem egyszerű feladat, és igyekszik megfelelni a szédítő elvárásoknak. Az első évad 6 epizódból áll.

Szintén augusztus 20-án lesz a premiere a Minden jó lesz (Everything Will Be Fine/ Todo va a estar bien) című széria 1. etapjának. A mexikói szatirikus drámai vígjátékban egy elhidegült házaspár a közös gyermekük miatt marad együtt. A sorozat bemutatja, hogy mit jelent jó szülőnek és házastársnak lenni a mai világban. Az alkotója és rendezője a Zsivány Egyes sztárja, Diego Luna. Augusztus 25-től három vadonatúj sorozatot is megtekinthetünk a platformon. Ekkor debütál a Clickbait 1. szezonja. A 8 részes cyber-thrillerben egy sötét online fordulatot rejtő bűntény során eltűnik a családos Nick Brewert (Adrian Grenier). A hozzá közel állók megpróbálják kideríteni, hogy ki és mi állhat az eset mögött.

A másik új széria ezen a napon a Post mortem: A halottak nélküli város (Post Mortem: No One Dies in Skarnes). A 6 epizódos norvég természetfeletti drámában egy halottnak nyilvánított nő hirtelen csillapíthatatlan vérszomjjal ébred fel, ami akár jól is jöhet a családja haldokló temetkezési vállalatának. Az augusztus 25-i premierek közül az utolsó a Nyisd ki a szemed (Open Your Eyes), amely egy friss lengyel sorozat. Egy tragikus baleset után egy amnéziás tinédzser megpróbálja újjáépíteni az életét egy memóriazavarokkal foglalkozó egészségügyi intézetben. Azonban amikor furcsa álmai egyre valóságosabbnak tűnnek a számára, elkezd azon töprengeni, hogy a hely vajon tényleg az, aminek valójában gondolta.

Augusztus 26-án érkezik az Együtt a nagycsalád (Family Reunion) 4. évada. A McKellan család Seattleből egy georgiai kisvárosba költözik, ám a vidéki élet és a régimódi nagyszülők próbára teszik a modern nagyvárosi világlátásukat.

hirdetés

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor

Újabb streaming szolgáltató emelheti meg az előfizetés árát