Augusztusban több új évad lesz látható a magyar HBO GO-n. A múlt hónappal ellentétben most nem érkezik új széria az online videótárra, ahol ennek ellenére több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Augusztusban négy produkció folytatása válik elérhetővé. Hamarosan megmutatjuk azt is, hogy a Netflix miket tartogat a nyár utolsó hónapjára.

Augusztus 9-én, az amerikai premier után egy nappal érkezik a L: A Generáció Q (L Word Generation Q) 2. szezonja. A 8 részes évad hetente jelentkezik új epizódokkal. A történet 10 évvel az 1. etap után játszódik, ahol a többnyire leszbikus nőkből álló társaság életét követhetjük végig. Két nappal később a Stargirl folytatódik a 2. évadával. Visszatér a Csillaglány, aki inspirációt nyújt a fiatal hősök számára, hogy szembeszálljanak a múlt gazembereivel.

Augusztus 23-án, szintén a tengerentúli premier után egy nappal debütál A dolog folyamatban (Work in Progress) 2. etapja. A szériához hetente érkeznek duplaepizódok. A főszereplő, Abby McEnany saját élete alapján készült vígjátéksorozat 2. évadában egy globális világjárvánnyal és egy családi vészhelyzettel is találkozhatnak a nézők. Egy nappal később válik elérhetővé a Britannia 3. szezonja. A Római Birodalom légiói visszatérnek, hogy meghódítsák Britannia kelta szívét, melyekről félelmetes legendákat mesélnek.

Hatalmas bejelentéseket tett és számos előzetest adott ki a Netflix

Megjelent a Vikingek: Valhalla első előzetese

Nagy bejelentések, több jelenetvideó és új előzetes érkezett a The Witcherről

Izgalmas jelenetvideót tett közzé a Netflix A nagy pénzrablás folytatásából

Itt vannak az első képsorok a Bridgerton család 2. évadából

Megjelent a Stranger Things 4. évadának legújabb előzetese