Júliusban egy új széria és több új évad érkezik a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt időszakban a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, így idén kevesebb új tartalmat kaphatnak a nézők. Ennek ellenére az online videótáron több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Ebben a hónapban három produkció válik elérhetővé.

Július 12-én, az amerikai premier után egy nappal érkezik egy vadonatúj sorozat, a Fehér Lótusz (The White Lotus). A 6 részes széria hétfőnként jelentkezik új részekkel. A középpontban egy csapat szállóvendég van, akik egyhetes nyaralásukat töltik egy hawaii üdülőhelyen. A tökéletes kép azonban napról napra egyre sötétebbé válik, ez pedig átterjed a szálloda dolgozóira és az idilli helyszínre egyaránt.

Két nappal később, 14-én indul a Csodatévők (Miracle Workers: The Oregon Trails) 3. évada. A széria új részei hetente válnak majd elérhetővé. A Daniel Radcliffe és Steve Buscemi főszereplésével készült sorozat ezúttal az 1840-es évek Amerikájába kalauzolja el a nézőket. Július 27-én érkezik a Roswell: New Mexico 3. szezonja. A széria új epizódjai keddenként lesznek láthatóak. Liz Ortecho édesapja gyengélkedése miatt hazatér Roswellbe. Otthon felkeresi tinédzserkori szerelmét Evanst, akivel egy évtized után ismét nagyon közel kerülnek egymáshoz.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, mikor ér véget A bosszú csapdájában

Premierdátumot kapott a Netflix bűnügyi sorozatának utolsó évada

Kiderült, hogy hány órakor lesz látható a Remények földje 3. évada

Új falus sorozat indul ma este (x)

Már a 7. évadával tér vissza ma este az egyik népszerű magyar műsor (x)

Majka egy évig távol maradhat a tévézéstől