Júliusban egy új széria és több új évad érkezik a magyar HBO GO-ra. Az elmúlt időszakban a koronavírus megnehezítette a forgatásokat, így idén kevesebb új tartalmat kaphatnak a nézők. Ennek ellenére az online videótáron több, mint 6500 órányi film és sorozat áll rendelkezésünkre. Ebben a hónapban három produkció válik elérhetővé.

hirdetés

Július 12-én, az amerikai premier után egy nappal érkezik egy vadonatúj sorozat, a Fehér Lótusz (The White Lotus). A 6 részes széria hétfőnként jelentkezik új részekkel. A középpontban egy csapat szállóvendég van, akik egyhetes nyaralásukat töltik egy hawaii üdülőhelyen. A tökéletes kép azonban napról napra egyre sötétebbé válik, ez pedig átterjed a szálloda dolgozóira és az idilli helyszínre egyaránt.

Két nappal később, 14-én indul a Csodatévők (Miracle Workers: The Oregon Trails) 3. évada. A széria új részei hetente válnak majd elérhetővé. A Daniel Radcliffe és Steve Buscemi főszereplésével készült sorozat ezúttal az 1840-es évek Amerikájába kalauzolja el a nézőket. Július 27-én érkezik a Roswell: New Mexico 3. szezonja. A széria új epizódjai keddenként lesznek láthatóak. Liz Ortecho édesapja gyengélkedése miatt hazatér Roswellbe. Otthon felkeresi tinédzserkori szerelmét Evanst, akivel egy évtized után ismét nagyon közel kerülnek egymáshoz.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része