2022. március 8-án Magyarországon is elindult az HBO Max. A streaming szolgáltatón számos saját gyártású produkció és exkluzív tartalom is megtalálható. A platform kínálata folyamatosan bővül, 2024-ben is több új alkotás és folytatás érkezik majd az HBO Maxra. Lássunk ezek közül néhány fontosabbat!

hirdetés

Január 15-én indult a True Detective 6 részes 4. évada, amely a Night Country alcímet kapta. A Jodie Foster és Kali Reis főszereplésével készült sorozat folytatásában az alaszkai Ennisben nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, akik a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltették. A két nyomozónak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő igazságokat.

Február 9-én debütál a Tokyo Vice 8 epizódból álló 2. etapja. A bűnügyi drámaszéria friss szezonja még mélyebbre vezeti a nézőket a város alvilágába, miközben az amerikai újságíró, Adelstein rájön, hogy a saját és a hozzá közel állók élete is veszélyben van. Március 3-án érkezik a streaming szolgáltatóra Kate Winslet vadonatúj minisorozata, a The Regime. A 6 epizódos produkció bemutatja, hogy milyen egy szétesőben lévő, tekintélyelvű rendszerben létezni, és mi történik egy év alatt a diktátor palotájának falain belül.

Még idén tavasszal jön az HBO Maxra a Hacks – A pénz beszél 8 részből álló 3. évada. A dramedy folytatásában tovább követhetjük majd Deborah és Ava történetét. 2024-ben lesz a premierje a Viet Thanh Nguyen Pulitzer-díjas regénye alapján készült minisorozatnak, A szimpatizánsnak (The Sympathizer). A széria egyszerre kém-thriller és kultúrközi szatíra egy félig francia, félig vietnámi kommunista kém hányattatásairól a vietnámi háború végnapjaiban, majd Egyesült Államok-beli száműzetése alatt. Robert Downey Jr., a produkció executive producere több karaktert is megformál a 6 epizódos szériában.

Ebben az évben kerül be a kínálatba a Ninja Kamui című, felnőtteknek szóló animációs sorozat 1. etapja is. Az egykori nindzsára, Joe Higanra bérgyilkosok támadnak, akik véres bosszút akarnak állni rajta és családján az árulásukért. 2024 nyarának elején fog debütálni a Sárkányok háza (House of the Dragon) 8 részből álló 2. szezonja. A Trónok harca előzménysorozatának folytatásában Rhaenyra Targaryen és Alicent Hightower rivalizálása tovább folytatódik. Rhaenyra ugyanis arra készül, hogy elfoglalja a Vastrónt. A háború pedig már egyre közeleg.

Idén is több dokumentumfilm jön majd a streaming szolgáltatóra, köztük az Emma & Eddie – A working couple is. A produkció egy dolgozó pár szemszögéből nyújt betekintést a webkamerás szex világába. Elérhetővé válik majd a Vika című lengyel dokumentumfilm is, amelyben a karizmatikus, 84 éves DJ, Vika a varsói szórakozóhelyek sztárja mutatkozik be. Az alkotás központi eleme az idő múlása és az életben adódó lehetőségek maximális kihasználása. 2024-ben kerül be a kínálatba a Pianoforte. A német-lengyel dokumentumfilmben a legendás Nemzetközi Frédéric Chopin Zongoraversenyen részt vevő fiatal zongoristák felnőtté válását követhetik végig a nézők.

Korábban a SkyShowtime és a Disney+ is bejelentett több, idén érkező produkciót.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai