A Disney+ 2022 júniusa óta elérhető Magyarországon. A streaming szolgáltató kínálata azóta folyamatosan bővül, és többek közt olyan népszerű produkciókat nézhetünk rajta, mint A mackó, a Gyilkos a házban, az Amerikai Horror Story, a Halál a Níluson, A menü, A kis hableány, de Star Wars és Marvel alkotások is megtalálhatóak a kínálatban. A platformra idén is rengeteg újdonság érkezik majd, a Disney+ pedig most több premiert is bejelentett 2024-re.

Agatha: Darkhold Diaries

A streaming szolgáltatóra már januárban több friss alkotás érkezik, amelyekről itt írtunk részletesen. Február 27-től lesz megtekinthető A sógun (Shogun) 10 részes 1. évada. A történet az 1600-as évek Japánjában játszódik. Amikor egy rejtélyes európai hajót találnak egy közeli halászfaluban, Yoshii Toranaga olyan titkokat fedez fel, amelyek felboríthatják a hatalmat, és elpusztíthatják az ellenségeit. A minisorozat James Clavell 1975-ös, azonos című regénye alapján készült.

hirdetés

Ebben az évben kerül be a kínálatba A rendkívüli (Extraordinary) 8 epizódos 2. etapja is, amelyben Jen szakmai segítséget kér a szuperképesség hiányával kapcsolatos problémájára, és igazi kapcsolatot kezd Jizzlorddal. Még idén elérhetővé válik A mackó (The Bear) 3. szezonja, amely a napokban három Golden Globe díjat is elnyert, valamint 2024-ben fog debütálni a Rob McElhenney és Ryan Reynolds futballklubjának mindennapjait bemutató Üdv Wrexhamben (Welcome to Wrexham) 3. évada is.

Ebben az évben válik elérhetővé a Halál és egyéb részletek (Death And Other Details) is. A 10 epizódos misztikus bűnügyi dráma középpontjában Imogene Scott áll, aki egy gyilkosság fő gyanúsítottja lesz. Annak érdekében, hogy bizonyítsa ártatlanságát, az általa megvetett Rufus Cotesworth-szel, a világ legnagyobb detektívjével kell társulnia. A Georgia Hunter New York Times bestseller regénye alapján készült We Were the Lucky Ones is idén érkezik a streaming szolgáltatóra. A 10 részből álló minisorozatot a II. világháború elején elszakított zsidó család igaz története ihlette, akik elhatározták, hogy túlélik a borzalmakat és újra egyesülnek.

2024-ben debütál a Disney+-on az Interior Chinatown című bűnügyi dráma 10 epizódos 1. szezonja is. Willis Wu egy rendőrségi eljárás csapdájába esett, de megpróbálja átlátni a teljes képet. A színészként dolgozó férfi úgy érzi, hogy mind a karrierjében, mind a magánéletében csupán mellékszereplő, ám különös titkokat fedez fel a világról és a családja elfeledett történelméről. Érkezik majd a WandaVízió vadonatúj spinoffja is, az Agatha: Darkhold Diaries 1. évada. A Kathryn Hahn főszereplésével készült szériában Agatha szövetségeseket toboroz, hogy visszaszerezze korábbi képességeit.

Idén lesz a premierje az X-Men ’97 című animációs sorozatnak is, amelynek 1. etapja 10 részből fog állni. A Star Wars két új szériával is készül erre az évre. 2024-ben fog debütálni a The Acolyte 8 epizódos 1. szezonja. A produkció a Köztársaság fénykorába kalauzolja el a nézőket. Egy egykori padawan újra összeáll jedi mesterével, hogy egy bűncselekmény-sorozat után nyomozzanak, ám az erők, amelyekkel szembe kerülnek, sokkal baljósabbak, mint azt valaha is gondolták. A történet arra is kitér majd, hogyan szivárogtak be a sith-ek nemcsak a köztársaságba, hanem a Jedi Rendbe is.

Elérhetővé válik majd Jude Law Star Wars sorozata is, a Skeleton Crew. A 8 részből álló 1. évad középpontjában 10 év körüli gyerekek egy csoportja áll, akik elvesznek a Star Wars univerzumában. Annak ellenére, hogy a gyerekeken lesz a hangsúly, nem kifejezetten kiskorúaknak szánják a szériát. Szintén idén kerül be a kínálatba a Fekete torta (Black Cake) 10 részes 1. etapja. A krimi-drámasorozatban Eleanor Bennett a gyermekeire hagy egy pendrive-ot, amely a Karib-tengerről Amerikába vezető útjának el nem mesélt történeteit tartalmazza. A látottak sokkolják a gyermekeit, akik megkérdőjeleznek mindent, amit a családjuk eredetéről tudnak. A produkciót Charmaine Wilkerson bestseller regénye ihlette.

2024-ben jön a Disney+-ra a Vanderpump Villa című, 10 epizódból álló reality, amelyben Lisa Vanderpump a profi csapatával azon dolgozik, hogy a francia luxusvillájában a jól szituált vendégeik minden extravagáns kívánságát teljesítsék. Idén érkezik a platformra a Camden 1. szezonja. A 4 részes dokumentumfilm-sorozatban a világ legnagyobb zenei előadói szerepelnek, köztük a produkció executive producere, Dua Lipa is.

Még ebben az évben ,egtekinthetővé válik az In Vogue című, forgatókönyv nélküli divatszéria is, amely betekintést enged a Vogue vezető szerkesztőinek, valamint a divat, a film és a politika legbefolyásosabb tagjainak életébe. Szintén idén jön a streaming szolgáltatóra a Jilly Cooper klasszikus regénye alapján készült Rivals. A 8 epizódból álló drámasorozatban Rupert Campbell-Black és Lord Tony Baddingham rivalizálása beszivárog a Corinium televíziós csatorna világába.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon