Június 14-én, kedden 42 országban – köztük Magyarországon is – elindult a Disney+. Itthon a Netflix és az HBO Max után ez a harmadik nagy, fizetős streaming szolgáltató. A Disney+ több, mint 900 filmmel, 800 sorozattal és 150 exkluzív, saját gyártású produkcióval érkezett meg hazánkba és évente több, mint 100 új film és sorozat válik majd elérhetővé rajta. A platformon megtalálható többek között az összes Star Wars- és Marvel univerzumban játszódó alkotás, valamint Disney, Pixar, National Geographic és Star filmek és sorozatok.

A Disney+-on ezek mind kiváló, 4K minőségben tekinthetőek meg. Most azt is nyilvánosságra hozták, hogy a szolgáltatás a következő eszközökön elérhető: különböző mobil és csatlakoztatott TV-eszközök széles skáláján, többek között iOS és Android Mobile eszközökön, asztali és webes felületen, Sony PlayStation és Microsoft Xbox játékkonzolon, Apple TV és Chromecast streaming médialejátszókon, Amazon Fire TV-n, Amazon Fire Tableten, Android, Sony, Samsung, LG és még sok más okostévén.

Néhány nappal ezelőtt részletesen összegyűjtöttük az indulással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Bővebb információkért ajánlott elolvasni a Disney+ magyarországi debütálásáról szóló összefoglaló cikkünket.

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje