A SkyShowtime február 14. óta érhető el Magyarországon. A streaming szolgáltató kínálatában számos saját gyártású produkció megtalálható, mint az idén felkerülő Bosé, a Codename: Annika, a Múlandó hazugságok, a Poker Face, a The Invisible Ladies, A győztes vagy a Warszawianka. Most bejelentettek néhány saját gyártású és exkluzív tartalmat, melyek biztosan érkeznek jövőre a platformra!

Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész

Január 5-én debütál Emma Stone vadonatúj sorozata, a The Curse, mellyel itt foglalkoztunk bővebben. Szintén 2024-ben lesz látható Az auschwitzi tetováló (The Tattooist of Auschwitz). A produkciót Lale és Gita Solokov igaz története ihlette. Lale 1942-ben érkezett Auschwitz-Birkenauba, és nem sokkal megérkezése után a tetoválók közé került, akiknek az volt a feladata, hogy a fogolytársak karjára tetoválják az azonosítószámokat. Egy nap munka közben találkozik Gitával. Első látásra szerelmesek lesznek, és kezdetét veszi egy bátor, felejthetetlen és emberi történet.

hirdetés

Jövőre jön a Veronika című, saját gyártású svéd krimisorozat is. A 8 részes széria főszereplője Veronika Gren, egy introvertált rendőr és kétgyermekes anya, aki bonyolult múltja mellett képernyőfüggéssel küzd. Amikor meglát egy halott fiút egy kórház parkolójában, Veronika kezdetben megkérdőjelezi saját épelméjűségét. A további látomások azonban ráébresztik, hogy megoldatlan bűntények áldozataival áll szemben. A múltja a kulcs ahhoz, hogy igazságot szolgáltasson nekik, és elkapjon egy még mindig szabadlábon lévő gyilkost.

Ted

2024-ben debütál a Liane Moriarty New York Times bestseller regénye alapján készült Apples Never Fall. A történet a látszólag tökéletesnek tűnő Delaney családról szól. Az életük azonban gyökeresen megváltozik, amikor egy sérült nő kopogtat az ajtajukon – meghozva az izgalmat, ami mindig is hiányzott az életükből. Jövőre érkezik a Knuckles, mely az első sorozat, amivel a Sonic, a Sündisznő filmes univerzum bővül. Az élőszereplős széria Knuckles-t követi majd egy vidám és akciódús utazáson, ahol belemegy, hogy Wade-et a tanítványává képezze ki, és megtanítsa őt az Echidna harcos útjaira.

A következő évben lesz látható a Ted, mely a Ted-filmek előzménysorozata. 1993-ban járunk és Ted, a medve hírnevének pillanata már elmúlt. Otthon él a massachusettsi Framinghamben, legjobb barátjával, a 16 éves John Benettel. Rossz hatással van Johnra, de végső soron hűséges haver, aki mindig hajlandó a barátságért kockáztatni.

Mary & George

Szintén 2024-ben jön az Oscar-díjas Julianne Moore vadonatúj szériája, a Mary & George. A sorozat egy merész történelmi pszichodráma egy felháborító anyáról és fiáról, akik ármánykodtak, csábítottak és gyilkoltak, hogy meghódítsák Anglia udvarát és I. Jakab király ágyát. A produkciót igaz történet ihlette.

Jövőre érkezik a The Woman in the Wall is. Lorna Brady egy kitalált kisvárosban, Kilkinure-ben él, és egy reggel arra ébred, hogy egy holttest van a házában. Lorna nem tudja, hogy ki a halott nő, illetve, hogy ő maga lehet-e felelős a gyilkosságért. A főszereplő ugyanis régóta szélsőséges alvajárási problémákkal küzd, amelyek feltehetően akkoriban jelentkeztek, amikor 15 évesen kiszakították addigi megszokott életéből, és a Kilkinure kolostorba zárták.

Halo

Két folytatás is jön a streaming szolgáltatóra 2024-ben. Bekerül a kínálatba a Halo 2. évada. Az emberiség és a Covenant nevű idegen fenyegetés közötti 26. századi epikus konfliktust feldolgozó Halo sorozat személyes történeteket sző össze akcióval, kalandokkal és a jövőről alkotott fikcióval. Ezen kívül érkezik A küldöttek (The Envoys) 2. szezonja is. Az új etapban a két főszereplő pap, Pedro Salinas és Simón Atequera egy galíciai kolostorban rejtélyek és gyilkosságok hálójába keverednek.

2024-ben kerül be a SkyShowtime kínálatába Tom Cruise legújabb filmje, a Mission: Impossible: Leszámolás – Első rész (Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One). Ethan Hunt és az IMF csapata az eddigi legveszélyesebb küldetésükbe vágnak bele, ugyanis meg kell találniuk egy, az egész emberiséget fenyegető új fegyvert, mielőtt az rossz kezekbe kerülne. Eközben Ethant a múltja sötét erői is elkezdik körülvenni.

Jövőre több nagyszabású mozifilm is debütál a SkyShowtime-on. Látható lesz a Wes Anderson által rendezett Asteroid City, és érkezik A Mancs őrjárat: A szuperfilm (PAW Patrol: The Mighty Movie) című animációs alkotás is.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai