Monty Sarhan, a SkyShowtime vezérigazgatója májusban bejelentette, hogy idén érkezik a platform egyik saját gyártású sorozata, a The Curse. A produkciót a héten mutatták be a Stockholm Nemzetközi Filmfesztiválon, ahol azt is elárulták, hogy a 10 részes széria mikor debütál a streaming szolgáltatón. A The Curse első öt epizódja január 5-én, pénteken válik elérhetővé a SkyShowtime-on, a következő 5 rész pedig február 16-án, szintén pénteken kerül fel a platform kínálatába.

hirdetés

A sorozat főszereplői az Oscar-díjas Emma Stone (Kaliforniai álom), Nathan Fielder (A próba) és Benny Safdie (Oppenheimer), de feltűnik a produkcióban többek között Barkhad Abdi (Phillips kapitány), Corbin Bernsen (Durr, durr és csók), valamint Constance Shulman (Narancs az új fekete) is.

A széria egy ifjú pár, Whitney és Asher Siegel történetét mutatja be, akik az új-mexikói kisvárosban, Españolában szeretnék valóra váltani a környezettudatos otthonról alkotott elképzeléseiket. Törekvéseiket megnehezíti, hogy egy különc valóságshow-producer, Dougie, nagy lehetőséget lát a sztorijukban. A történet kibontakozása során a pár az etikai és erkölcsi szürkezónák kusza hálójában találja magát, miközben a kapcsolatuk fennmaradásáért küzdenek.

hirdetés

Két díjat is nyert a Tündérkert az egyik magyar fesztiválon

Még idén elindul hazánk legújabb streaming szolgáltatója

Ezek voltak a hét legnagyobb streaming premierjei

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada