Az Amazon Prime Video májusi premierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek júniusban a kínálatba. A nyár első hónapja során 7 premier jön a streaming szolgáltatóra, amelyek közt egy népszerű széria 4. évada, egy vadonatúj történelmi vígjátéksorozat és több dokumentumfilm is megtalálható.

A Fiúk

Június 4-én kerül be a kínálatba a Marlon Wayans: Good Grief. A színész és humorista stand up estje során az elhunyt szüleinek állít emléket. 6-án érkezik a streaming szolgáltatóra egy olasz drámasorozat, a Prizma (Prisma) 8 részes 2. évada. A sorozat egy ikerpár, Marco és Andrea kapcsolatait és identitását kutatja. A testvérek felfedezőútra indulnak, és barátaikkal együtt próbálnak rájönni, hogy milyenné szeretnének válni. A folytatásban nagy hangsúlyt kap Andrea and Daniele kapcsolata.

hirdetés

13-án tripla résszel debütál A fiúk (The Boys) 4. etapja. A 8 részes szezon ezt követően hetente jelentkezik majd új epizóddal. A szatirikus szuperhősös széria folytatásában Victoria Neuman Homelander uralma alá kerül. Butcher-nek már csak hónapjai vannak hátra, és elvesztette A Fiúk vezetését is, a csapat többi tagjának pedig már elege van a hazugságaiból. A tét nagyobb, mint eddig valaha, a Fiúknak meg kell találniuk a módját annak, hogy együttműködve megmentsék a világot, mielőtt túl késő lenne.

Június 18-án válik elérhetővé a Power of the Dream című dokumentumfilm. A produkció bemutatja, hogy egy csapat profi női kosárlabdázó hogyan szállt szembe az egyik WNBA-csapat tulajdonosával, és hogyan állt a most már szenátorként dolgozó, Raphael Warnock mögé. 20-tól lesz megtekinthető a Federer: Twelve Final Days. A dokumentumfilm a valaha volt legjobbnak tartott teniszező pályafutásának utolsó 12 napját követi nyomon.

25-én jön a platformra az ikonius énekesnőről szóló I Am: Celine Dion című dokumentumfilm. A produkcióban az énekes többek közt arról is mesél, hogy hogyan küzd meg a gyógyíthatatlan idegrendszeri betegségével.

27-én kerül be a kínálatba a Lady Jane (My Lady Jane) 8 epizódból álló 1. évada. A vígjátéksorozat az angol királyi történelmét meséli újra, kicsit másképp. A történet szerint VIII. Henrik király fia, Edward nem hal meg tuberkulózisban, Lady Jane Grey-t és a férjét pedig nem fejezik le. Ehelyett Jane-t egyik napról a másikra királynővé koronázzák, miközben az élete tele van románccal és kalandokkal.

A SkyShowtime legnagyobb júniusi újdonságait itt, a Disney+ premierjeit pedig itt ismertettük. A Max sorozapremierjeit itt, míg legújabb filmjeit itt mutattuk be. A Netflix új szériáiról és friss évadairól itt, filmpremierjeiről itt írtunk.

hirdetés

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Megvan, hogy melyik streaming szolgáltatón lesz elérhető hazánkban a Dexter előzménysorozata

Új előzetesből derült ki, hogy milyen lesz Kit Harrington karaktere az Ipar 3. évadában

Bemutatjuk a Netflix júliusi filmpremierjeit

Kiderült, hogy ki lesz az idei X-Faktor műsorvezetője