Az Amazon Prime Video júliusi premierjeit követően most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek augusztusban a kínálatba. Ebben a hónapban mindössze 5 premier jön a streaming szolgáltatóra, amelyek közt egy népszerű fantasy sorozat folytatása, animációs széria, valamint Awkwafina, John Cena és Simu Liu közös produkciója is megtalálható.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi

Augusztus 1-jén került be a kínálatba a Batman: A köpenyes lovag (Batman: Caped Crusader) 10 részes 1. évada. A vadonatúj animációs szériában egy tragédiát követően a gazdag társasági ember, Bruce Wayne egy emberszerű lénnyé, Batmanné válik, és egyszemélyes háborút folytat az igazságért.

hirdetés

8-án debütál a Riverdale-ből ismert KJ Apa főszereplésével készült One Fast Move. Az akciófilmben egy fiú felkeresi apját, akivel elhidegültek egymástól, annak érdekében, hogy megvalósítsa álmát és profi motorversenyzővé váljon. Szerelme és egy motorosbolt tulajdonosa segítségével elkezdi lebontani azokat a falakat, amelyeket apja távolléte miatt épített maga köré.

Augusztus 8-án érkezik a streaming szolgáltatóra az 5x Comédia 5 epizódból álló 2. etapja is. A brazil dramedy sorozat folytatásban minden epizód egy különálló történetet mesél el. Mindegyik rész középpontjában más és más szakmában dolgozó kerül előtérbe, többek közt szemöldök sylist, bosszúszomjas telemarketinges és 15 éves, milliomos vállalkozó.

15-én válik elérhetővé Awkwafina, John Cena és Simu Liu közös akcióvígjátéka, a Jackpot!. A közeljövőben játszódó filmben bevezetnek egy új lottót, azonban van egy csapda: napnyugta előtt meg kell ölni a nyertest ahhoz, hogy legálisan igényelni lehessen a több milliárd dolláros jackpotot. Katie tévedésből magánál találja a nyertes szelvényt, és kétségbeesetten próbál túlélni, még egy amatőr lottóvédelmezőt is megbíz, akinek az a terve, hogy napnyugtakor ő szerezi meg a jackpotot.

Augsuztus 29-én indul A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi (The Lord of The Rings: The Rings of Power) 2. szezonja. A 8 részből álló évad ezt követően minden héten új epizóddal jelentkezik. A J. R. R. Tolkien regényei alapján készült sorozat folytatásában Sauron mindenféle segítő vagy szövetséges nélkül kell boldoguljon, és csak saját ravaszságára támaszkodhat. A megjelenését megváltoztatva felügyeli a további Gyűrűk megalkotását, amelyek segítségével uralma alá akarja tudni Középfölde népét. Galadriel pedig szembe kell nézzen a tettei következményével.

A Max augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A Netflix új szériáiról és friss évadairól itt, míg a filmpremierjeiről itt írtunk. A Disney+-ra érkező produkciókat itt mutattuk be.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei