A Mintaapák tavaly novemberben debütált a TV2-n, a csatorna 15 év után indított új, napi sorozatot. A széria kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A produkció forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.

Májusban és júniusban, a sorozat 2. szezonjának forgatásának megkezdése előtt, különböző botrányok kíséretében a főszereplők nagy része lecserélődött. Fenyő Ivánt a csatorna váltotta le, Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrica maguk távoztak, végül pedig magatartásbeli problémákra hivatkozva Kleim Viktort is elküldte a médiavállalat. Helyüket Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át, az apák közül Mészáros Béla maradt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van. A produkció az ősz első felében gyenge nézettséget hozott, az elmúlt egy hónapban azonban már közepes számokat produkált.

Úgy tudjuk, a sorozat 2. szezonjának forgatásai már befejeződtek, az epizódjai karácsonyig fognak kifutni a TV2-n. Nemrég pedig az is eldőlt, hogy lesz-e a szériának folytatása. A SorozatWiki információi szerint berendelték a Mintaapák 3. évadát. A forgatásai tavasszal indulnak, így várhatóan nyárnál előbb nem fog képernyőre kerülni. A hírről megkérdeztük a csatornát is.

hirdetés

“Igen, megerősítjük, hogy tavasszal folytatódnak a Mintaapák forgatási munkálatai” – válaszolta a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

hirdetés

Még idén érkezik az Adom a napom 2. évada a VIASAT3-ra

Kiderült, hogy mikor ér véget a Séfek séfe 5. évada a TV2-n

Az RTL fontos sávban megismétli a Keresztanyut, minden hétköznap látható lesz

Kiderült, hogy a Dancing with the Stars 4. évada milyen időpontban lesz látható a TV2-n

Éden Hotel, Ázsia Expressz, Szingli vagy svindli – összegyűjtöttük az ősz 10 legnagyobb tévéműsorát

Két háttérműsort is kap a VIASAT3 nagyszabású társkereső realityje