A Mintaapák tavaly novemberben debütált a TV2-n, a csatorna 15 év után indított új, napi sorozatot. A széria kezdetekben gyenge számokat hozott, de az idei év elején már közepesen futott, tavasszal pedig már kifejezetten jó nézettséget produkált. A produkció forgatása márciusban a koronavírus terjedése miatt leállt, majd ennek következtében április elején idő előtt véget ért a Mintaapák 1. évada.

Májusban és júniusban, a sorozat 2. szezonjának forgatásának megkezdése előtt, különböző botrányok kíséretében a főszereplők nagy része lecserélődött. Fenyő Ivánt a csatorna váltotta le, Szabó Kimmel Tamás és Kovács Patrica maguk távoztak, végül pedig magatartásbeli problémákra hivatkozva Kleim Viktort is elküldte a médiavállalat. Helyüket Kamarás Iván, Száraz Dénes, Szávai Viktória és Makranczi Zalán vették át, az apák közül Mészáros Béla maradt az egyetlen, aki a folytatásban is főszereplő maradt. A Mintaapák 2. évada augusztus végén indult a TV2-n és azóta is minden hétköznap este képernyőn van. A produkció az ősz első felében gyenge nézettséget hozott, az elmúlt egy hónapban azonban már közepes számokat produkált.

Úgy tudjuk, a sorozat 2. szezonjának forgatásai már befejeződtek, az epizódjai karácsonyig fognak kifutni a TV2-n. Nemrég pedig az is eldőlt, hogy lesz-e a szériának folytatása. A SorozatWiki információi szerint berendelték a Mintaapák 3. évadát. A forgatásai tavasszal indulnak, így várhatóan nyárnál előbb nem fog képernyőre kerülni. A hírről megkérdeztük a csatornát is.

“Igen, megerősítjük, hogy tavasszal folytatódnak a Mintaapák forgatási munkálatai” – válaszolta a TV2 Média Csoport Sajtóosztálya a SorozatWikinek.

Új ausztrál sorozat érkezik az egyik magyar csatornára

Kiszivárogtak az első fotók a Zsivány egyes előzménysorozatának forgatásáról

5 év után visszatér a Frizbi Hajdú Péterrel

4 előzetes érkezett a hétfőn visszatérő Mintaapákhoz

Tetőtől talpig megújult a SorozatWiki

Hétfőtől hosszabb lesz A Konyhafőnök, későbbre kerül a Barátok közt is