A Paprika Studios Közép- és Kelet-Európa legnagyobb műsorgyártó cége, 16 éve vannak a piacon és Litvániától Bulgáriáig készítenek televíziós műsorokat. A központjuk Budapesten található és az egyik legnagyobb jelenlétük is Magyarországon van. Az elmúlt években a legtöbb magyar műsoruk az RTL-en volt látható, de készítettek produkciókat a TV2-re, a Spektrumra, a VIASAT3-ra, az RTL Kettőre, valamint az HBO Max és az RTL+ streaming felületekre is. Többek között ők gyártották a hazai piacra a Dancing with the Stars-t, Az Árulókat, a Survivort, A hídat, a Celeb vagyok, ments ki innen!-t, a Celebrandit, az Éden Hotelt, valamint A Tanárt, az Apatigrist, a Bátrak földjét, A Nagy Fehér Főnököt és a hamarosan bemutatásra kerülő Szomszéd tehenét és a Renitenst is.

Tavaly, a Paprika Studios 15 éves születésnapján

A cégcsoport tulajdonosa a skandináv Viaplay, mely úgy néz ki, megválik a műsorgyártótól. A skandináv streaming szolgálató a héten a jövőbeni terveit bemutató rendezvényen tett bejelentéseket. Jørgen Madsen Lindemann, a Viaplay nyár óta kinevezett vezérigazgatója elárulta, hogy tervek szerint eladják a Paprika Studiost – írja a TBI Vision. Azt egyelőre nem tudni, hogy megvan-e már a vevő, vagy esetleg több jelölt is van a tranzakcióra, így azt sem, hogy ez mikor derülhet ki.

hirdetés

A nyáron a SorozatWiki Podcast évadzáró adásának vendégei a nemzetközi Paprika Studios Csoport vezérigazgatója, Erdős Ákos és produkciós igazgatója, Dombóváry Kristóf voltak. A beszélgetésből kiderül, hogy egy helyi cégből, hogy lett a régió legnagyobb műsorgyártója és sok érdekesség is elhangzott a műsoraikról. A beszélgetés itt hallgatható vissza.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai