Jelenleg hétköznap esténként három fontos szórakoztató műsor látható a két nagy csatornán. 19:50-től látható a Tv2-n a Farm VIP 3. évada, amit 21:40-től Kasza Tibor műsora, a Szerencsekerék követ. Velük szemben az RTL-en a Konyhafőnök VIP 7. etapja 20 és 22:45 között kerül képernyőre. Ezek a műsorok azonban az ünnepi időszak közeledtével hamarosan véget érnek. Mutatjuk, hogy pontosan meddig lesznek még láthatóak.

hirdetés

A Farm VIP 3. évada november 21-én debütált a TV2-n. Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti realityje kiemelkedő nézettségi számokat produkál. A vidéki produkció a tavalyi etaphoz hasonlóan december 23-án, pénteken ér véget. A Farm VIP 3. szezonjának fináléja 19:50-kor kerül képernyőre a csatornán.

A Szerencsekerék 3. évada néhány napja, december 6-án indult a TV2-n. Kasza Tibor vetélkedője ebben az évben december 22-én, csütörtökön 21:20-tól lesz látható utoljára a csatornán. Mivel a Szerencsekerék csupán ezen a héten kezdődött, ezért valószínűleg az ünnepi időszakra csak szünetre megy, és könnyen lehet, hogy januárban folytatódik majd.

A Konyhafőnök VIP 7. etapja november 7-től látható az RTL-en. A produkció hétről-hétre egyre rosszabb nézettséggel megy. A gasztroreality celebes változatának jelenlegi szezonja december 23-án, pénteken ér véget, és ekkor derül ki, hogy idén melyik ismert ember nyeri meg a versenyt. A főzőműsor döntője 20 órakor kerül képernyőre a csatornán.

hirdetés

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna

Kiderült, hogy mikor érkezik a Sweet Tooth: Az agancsos fiú utolsó évada a Netflixre

Jövő héten 2 nagy műsor is véget ér a TV2-n

Golden Globe-díjas színész csatlakozott a Wednesday 2. évadához

A nyáron új székházba költözik az RTL egy része