A Farm a világ egyik nagy sikerű, több min 40 országban elkészített nemzetközi formátuma, melynek VIP változata hazánkban évek óta a TV2-n látható. A produkció 1. évada 2020-ban, 2. etapja pedig 2021-ben került képernyőre és mindkét szezon komoly siker volt a csatornán. Most pedig elérkezett az idő, hogy elinduljon a műsor idei szezonja. A Farm VIP 3. évada ma 19:50-kor debütál és mostantól minden hétköznap új adásokkal lesz látható a TV2-n.

hirdetés

A 2. etaphoz hasonlóan az idei évadban is 8-8 ismert versenyző dacol majd a vidéki élet viszontagságaival. A kalandreality 3. szezonjában a piros csapatot fogja erősíteni Nyertes Zsuzsa, Szorcsik Viktória, Smaltig Dalma, Szarvas Andi, Vajtó Lajos, Ifj. Schorbert Norbert, Dudás Miki és Mischinger Péter is.

Az ellenfelük idén is a sárga csapat lesz, melynek színeiben Dr. Hevesi Kriszta, Görgényi Fruzsi, Völgyi Zsuzsi, Tuvic Aleksandra, Visváder Tamás, Szabó András Csuti, Cooky és Budavári Fülöp versenyez majd. A Farm VIP korábbi évadaihoz hasonlóan a műsorvezető ismét Demcsák Zsuzsa lesz és most is Gáspár Zsolti tölti be a gazda szerepét.

A kalandrealityben két 8 fős csapat vállalkozik arra, hogy a modern technika vívmányaitól távol, a megszokott városi pezsgésből kiszakadva, nomád, falusi körülmények között bizonyítson. Az egyik csapat egy komfortosabb parasztházban lakhat majd, a másik társaság pedig egy sokkal kellemetlenebb pajtában fog élni. Folyamatosan versenyeznek egymással, különböző – vidéki élettel kapcsolatos – feladatokban mérik össze erejüket. A gyengébben teljesítő csapatnak Farmgyűlést kell tartania, ahol az egyik társuktól búcsút kell venniük. A műsor egy pontján a csapatok küzdelme egyéni versennyé változik.

Vajon a piros vagy a sárga csapatból kerül majd ki a Farm VIP 3. évadának győztese? Hogyan viselik majd a hírességek a vidéki életet? Kiderül mától hétköznap estéként a TV2-n és a TV2 Playen!

(A cikket a TV2 Csoport támogatta.)

hirdetés

Az HBO Maxnál drágább csomagokkal indul májusban a Max

Májusban új török sorozat indul a TV2 Csoport egyik csatornáján

Kiderült, hogy hány évados lesz a The Witcher

8 millió forintos bírságot kapott az RTL a Kanapéhuszárok és a Sztárbox kapcsán

Újabb műsorváltozás: Minden hétköznap visszatér A mi kis falunk az RTL-re

Júliusban megszűnhet az egyik magyar csatorna