Pénteken véget ért a Keresztanyu, vasárnap pedig a Celeb vagyok, ments ki innen az RTL-en. Most a két műsort a tévétársaság egyik legsikeresebb formátuma, A Konyhafőnök VIP váltja. A gasztroreality celebes változatában ismert emberek mérik össze a főzőtudásukat, és bizonyítanak a zsűri előtt. A műsor 7. évada ma 20 órakor indul és mostantól minden hétköznap új adásokkal lesz látható az RTL-en.

hirdetés

A főzőműsor legújabb évadában az alábbi hírességek versenyeznek: Badár Sándor, Bellus István, Bogdányi Titanilla, Brindzik Zsolt, Dobos Evelin, Elek Péter, Élő Marci, Fésűs Nelly, Filipánics Bálint, Geszler Dorottya, Hajmásy Péter, Járai Máté, Kamarás Norbi, Kardos Eszter, Kálid Artúr, Kármán Odett, Kéri Kitty, Kiss Virág, Kollányi Zsuzsi, Kustánczi Lia, Mardoll, Nagy Viktor, Nagy Zsolt, Osváth Zsolt, Ódor Kristóf, Patai Anna, Pintér Adrienn, Pirner Alma, Ripli Zsuzsi, Rubint Rella, Somfai Péter, Szinetár Dóra, Takács Zsuzsika, Tihanyi-Tóth Csaba, Tokár Tamás, Xantus Barbara.

A versenyzőknek a korábbi szezonokhoz hasonlóan idén is három zsűritagot, Fördős Zét, Rácz Jenőt és Sárközi Ákost kell meggyőzniük az általuk elkészített ételekkel. A válogatókat követően a hírességek egy-egy séf csapatába kerülnek, akiknek az elődöntőben, majd a középdöntőben is bizonyítaniuk kell. A középdöntőből azonban csak hatan jutnak tovább, akik közül végül egy valaki megnyeri a főzőversenyt, és ezzel együtt a 10 millió forintos fődíjat és a Konyhafőnök VIP címet.

A produkciónak több változata is készült, a civilek főzőtudását bemutató A Konyhafőnök, és a hírességeket felvonultató A Konyhafőnök VIP mellett a gyermekek is összemérhették a tudásukat a 2 évadot megélt A Konyhafőnök Juniorban. A Konyhafőnök minden évben kimagasló nézettséget produkál. Ennek köszönhetően ez a műsor a legsikeresebb gasztroreality, nem csak nézettséget tekintve, hanem évadszám szerint is, ugyanis jövőre érkezik A Konyhafőnök 10. etapja, valamint A Konyhafőnök VIP 8. szezonját is már berendelték.

Mely hírességek kerülnek be a zsűritagok csapatába? Melyik híresség nyeri el a Konyhafőnök VIP címet 2022-ben? Vajon Fördős Zé, Rácz Jenő vagy Sárközi Ákos versenyzője lesz a győztes? Kiderül mától hétköznap esténként az RTL-en és az RTL Moston!

(A cikket az RTL támogatta.)

hirdetés

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon

Elindult a Disney+ első közép- és kelet-európai saját gyártású sorozatának forgatása

Megvan, hogy mikor érkezik a Squid Game 2. évada a Netflixre