A Mintaapák december 23-án búcsúzott a TV2-ről, a tavalyi év második felében a 2. évadából 97 rész volt látható. December közepén, az akkori cikkünkben megírtuk, hogy a SorozatWiki információi szerint még további 16 epizódot forgattak le a produkcióból, de ezeket várhatóan csak a 3. szezonban fogják leadni. A napi sorozat 3. etapját még 2020. novemberben berendelték, de úgy tudjuk csak mostanában kezdik majd el forgatni és leghamarabb az év második felében kerülhet képernyőre. Ennek ellenére a széria már a jövő hónapban visszatér a képernyőre.

A SorozatWiki információi szerint május 10-én folytatódik a Mintaapák 2. évada a TV2-n. Úgy tudjuk, a korábban leforgatott, de a tavalyi évben le nem adott 16 epizódot a tévétársaság mégsem a következő szezon részeként fogja képernyőre tűzni, hanem még a tavasz vége előtt levetítik. Így a sorozat rajongóinak az évad tényleges lezárásáranem kell hónapokat várniuk, ugyanis pár hét múlva megkaphatják. A Mintaapák viszont most nagyon röviden, nagyjából 3 hétig lesz csak látható a TV2-n, aztán május végén újra hosszabb szünetre vonul.

A hírről megkérdeztük a TV2 Csoportot, ahol megerősítették a Mintaapák 16 részes visszatérését. Ezen kívül a SorozatWikinek azt is elárulták, hogy a második évad befejező epizódjaiban kiderül Linda és Tamás vajon felvállalják-e kapcsolatukat végre a többiek előtt. Miki külföldi munka lehetőségét latolgatja, de hogy megkapja-e az állást és ha igen, mit szól ehhez a családja, hamarosan kiderül. Ahogy az is, hogyan telnek Klára terhességének utolsó hetei.

hirdetés
hirdetés

Kiderült, hogy mikor ér véget Az álommeló 2. évada az RTL-en

Hétfőtől átalakulnak a TV2 hétköznap estéi

A Star Wars és a Westworld színésznője is csatlakozhatott a Wednesday 2. évadához

Megkapta első előzetesét a TV2-re érkező új drámasorozat, a S.E.R.E.G

Új előzetest kapott a SkyShowtime egyik, igaz események alapján készült minisorozata

4 TV2-s műsor folytatását jelentette be Fischer Gábor