A The Floor című game show-t létrehozó holland cég, a Talpa Studios bejelentette, hogy már a 9. és 10. országba adta el a vetélkedő licencét, így ez lett 2023 egyik legdinamikusabban fejlődő formátuma. A 10. ország pedig éppen Magyarország – szúrta ki a SorozatWiki. A produkció 2024-ben érkezhet a hazai RTL-re, így az októberben bejelentett, Gundel Takács Gábor által vezetett Az ugrás mellett ez lehet a második új vetélkedője jövőre a csatornának.

hirdetés

A produkciót hazánkban a Hámori Barbarához köthető, Scripted Productions fogja gyártani. Így Az ugrás mellett ennek a műsornak is Bányai Gábor lehet a kreatív producere, aki az elmúlt években többek között olyan sikervetélkedőkön dolgozott, mint a Szerencsekerék, a Zsákbamacska, az Áll az alku, a Maradj talpon!, vagy épp a Játék határok nélkül. A hírrel kapcsolatban a Talpa Studios honlapján Kolosi Péter is nyilatkozott:

“Nagy örömünkre szolgál, hogy tizedikként mutathatjuk be ezt a nemzetközileg bevált gameshow-t a közönségünknek. Az innovációt és a szórakoztatást összefogva, izgatottan várjuk, hogy az izgalom új dimenzióját hozzuk el az RTL nézőinek. Mivel erősen hiszünk a The Floor sikerében és elkötelezettek vagyunk a minőségi tartalomszolgáltatás iránt, biztosak vagyunk benne, hogy nézőink élvezni fogják a magával ragadó élményt, amelyet a képernyőjükre viszünk”

– mondta az RTL Magyarország tartalomért felelős vezérigazgató-helyettese.

A The Floor nemzetközi változatában egyszerre száz játékos küzd meg egymással kvízpárbajokban. A játék alapját egy óriási LED-padló adja, amely száz négyzetre van felosztva, és mindegyik egy témával van ellátva. A játékszabály szerint egy véletlenszerűen kiválasztott versenyző kihívja az egyik szomszédos négyzeten álló ellenfelét egy kvízpárbajra, melynek kérdései a kihívott témakörébe tartoznak. A párbaj győztese meghódítja az ellenfele négyzetét, a vesztes pedig kiesik. A játék célja, hogy a versenyzők minél több négyzetet szerezzenek meg a padlón, a legtöbbet megszerző játékos pedig elnyeri a főnyereményt. 

hirdetés

Látványos, hosszabb előzetes érkezett az ősszel bemutatkozó S.E.R.E.G című sorozatból

Műsorváltozás: Mégsem megy majd egymás ellen a régi és az új Drága örökösök sorozat

23. heti nézettség - A The Floor lett az elmúlt évek legsikeresebb RTL-es vetélkedője

Hamarosan az RTL-en is látható lesz a Cobra 11 utolsó évada

Kiderült, hogy mikor érkezik az Elit utolsó évada a Netflixre

A 2. évad premierje előtt berendelték a Sárkányok háza 3. szezonját