A Tanár az elmúlt évek egyik legnézettebb magyar sorozata és komoly kritikai siker is lett. A széria első szezonja lett a Televíziós Újságírók Díján a legjobb új sorozat, míg a második etapja a fikciós tartalmak közül a legtöbb jelölést szerezte meg. A Tanár most több mint egy év szünet után folytatódik az RTL Klubon.

A sorozat 3. évadának premierje 11-én szombaton 20 órakor lesz. A széria A mi kis falunk 4. szezonját váltja, mely április 4-én ér véget. A Tanár legújabb etapja is 10 részes lesz.

Az új évadban Kovács Lilla (Trokán Nóra) igazgatóhelyettes Vasvári Szilárd tanár úrral (Nagy Ervin) szeretné komolyabbra fűzni a kapcsolatát. Rögtön az első epizódban érkezik az új matektanárnő, Barbara (Liptai Claudia), akiről kiderül, hogy elcsavarta Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) fejét. Mellettük pedig az iskolaigazgató Rácz Ernő (Anger Zsolt) is ismét nagy szerepet kap az iskola és Szilárd életének egyengetésében.

A sorozat a dráma és a komédia eszközeivel mutatja be egy iskolai közösség hétköznapjait. A különálló részek a harmadik évadban is közéleti és társadalmi kérdéseket feszegetnek. Megismerhetünk egy diákot, aki szülői bántalmazás áldozatává válik és lesz olyan tanuló, akinek a social média világának való megfeleléskényszer mozgatja az életét. Az új évad premieréig pedig A Tanár előző évadai március 28-tól visszanézhetőek az RTL Moston. Az RTL Magyarországtól megkaptuk a sorozat plakátját is:

18 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Egy évad után elkaszálták az HBO egyik új sorozatát

Egy ukrán és egy dán sorozatot mutat be a TV2 Csoport

Premierözön a filmek terén is: 19 újdonság érkezik júliusban az HBO Max-ra

Hamarosan indul az Elárulva 2. évada

Hétfőtől teljesen átalakulnak a TV2 estéi – itt a csatorna júliusi műsorrendje