A TV2 őszi műsorrendjének részletes ismertetése után jöjjön a RTL új programstruktúrájának bemutatása. Az utóbbi csatorna rendesen beindítja a hétköznap estéit – egy nagy visszatérővel és egy vadonatúj produkcióval -, de igazán hétvégén lép oda, ahol egy héten belül elindítja a két legnagyobb szabású műsorát. Nézzük a részleteket!

hirdetés

Szeptember 2-án, jövő hétfőn indul az RTL hétköznapi, szeptemberi műsorrendje. Ettől a naptól a Fókusz 10 perccel később, 18:45 helyett, 18:55-kor kezdődik majd. Ezen kívül a műsorideje bruttó 25 perccel csökken, így nagyjából bruttó 55 perces lesz. Ezt követően 19:55-kor jön a Kalandra Fal! 2. évada, mely az első hetén bruttó 60 perc, a második hetétől pedig bruttó 70 perc hosszú lesz. Az RTL 15 év után visszatérő game show-jának műsorvezetője Majka, Joci, Balázs és Bence lesznek.

A vetélkedő után 21 órakor indul a Kabát FC, mely bruttó 75 és 95 perc közötti epizódokkal lesz látható. Az RTL új focis realityje Kabát Peti főszereplésével szeptember 9-től – az előtte lévő celebes műsor hosszabb adásideje miatt – 21:10-kor folytatódik. A szórakoztató produkciók után változó kezdéssel, 22:25-22:45 között jön az RTL Híradó – Késő esti kiadás. A főműsoridő után, 23 óra körül pedig Jóbarátok ismétlés érkezik az RTL-re.

Szombatonként a Fókusz Plusz továbbra is a megszokott, 18:55-ös időpontban és műsoridővel jelentkezik majd. Szeptember 7-től 20 órakor azonban teljesen megújulva visszatér az RTL legsikeresebb tehetségkutatója, az X-Faktor. A nagyszabású showműsor majdnem teljesen új zsűrivel folytatódik, aminek egyik tagja Majka lesz, Miller Dávid pedig Pápai Joci személyében műsorvezetőtársat kap. A zenés produkció bruttó 2 óra 10 percen át lesz képernyőn. Ezt követően filmeket sugároz majd a tévéadó.

A vasárnapi napon a szombatinál előbb vált őszre az RTL, valamint a TV2 új hétvégi műsorrendjét is egy héttel megelőzik. Ugyanis szeptember legelső napján két produkciójuk is visszatér. Most vasárnap 19 órakor a nyári szünete után folytatódik a Házon kívül, mely 25 perces lesz. Után pedig 19:30-kor indul a Sztárbox 2024-es évada, mely két részletben, nagyjából bruttó 3 óra 15 percen át lesz látható. Idén változnak a nagyszabású showműsor kategóriái és nyolccal több híresség is ringbe száll.

Ezeken kívül az ősz folyamán több más olyan produkció is biztosan érkezik, aminek még nincs pontos premierdátuma. Hétvégén látható lesz az Álarcos énekes 3. évada és érkezik a HELL Boxing Kings. Hétköznapra jön a Nyerő Páros 7., a Házasodna a gazda 7., A Konyhafőnök 11., Az erőd 2. szezonja, valamint a SorozatWiki információi nemcsak Az Árulok 2., hanem 3. etapja is.

hirdetés

Ők küzdenek meg egymással a Sztárbox vasárnapi, 3. adásában

Hétfőtől új nevet kap az RTL+ legnagyobb, fizetős csomagja

Ők lesznek az Adom a napom 4. évadának utolsó hetének vendégei

Az első 5 rész után heti műsorként folytatódik majd a Ford Boyard – Az erőd az RTL-en

Megvan, hogy kik küzdenek meg egymással a Sztárban sztár most hétvégi adásaiban

Ezek lesznek a SkyShowtime legnagyobb októberi újdonságai