A Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték 2000-ben debütált a TV2-n, Demcsák Zsuzsa műsorvezetésével. Az eredetileg francia formátum Magyarországon nem volt sikeres, csupán egy évadot élt meg a tévéadón. Másfél héttel ezelőtt kiderült, hogy a nagyszabású reality 24 év után, még idén visszatér a képernyőre, azonban ezúttal már az RTL-en kerül képernyőre. Kedd délelőtt az RTL megrendezte a Fort Boyard – Az erőd sajtóeseményét, ahol több fontos bejelentést is tettek a produkcióval kapcsolatban.

hirdetés

A rendezvényen leleplezték, hogy mely hírességek fognak logikai, ügyességi, erőnléti és egyéb extrém játékokban megküzdeni egymással. A műsorban szerepelni fog Szőke Rebi, Boráros Gábor, Nagy Alexa, Solti Ádám, Janicsák Veca, Dobos Evelin, Varga Ádám, Kocsis Tibor, Bódi Sylvi, Noé Viktor, Németh Kristóf, Frohner Fecó, Molnár Nini, Szorcsik Viki, Szécsi Zoltán, Varga Viktor, Kozma Dominik, Szalay Bence, Hunyadi Donatella, Kocsis Alexandra, Molnár Zsolt, Smaltig Dalma, Schumacher Vanda, Henry Kettner, Fésűs Nelly, Horváth Csenge, Eckü, Mentha, Gyenesei Leila, Járai Máté, Diaz és Fluor.

Látható lesz még a műsorban Járai Kíra, Vásáry André, Lil Frakk, Bogdányi Titanilla, Sápi Vivi, Szegedi Fecsó, Singh Viki és Balázs Merci is, de egyelőre nem árulták el, hogy mi lesz a szerepük. Azt is bejelentették, hogy a Fort Boyard – Az erőd műsorvezetője Istenes Bence lesz, míg az erőd kincsének egyik őrzője Janklovics Péter lesz.

hirdetés

Újabb nagy nemzetközi streaming szolgáltató indul Magyarországon

29. heti nézettség - Hatalmasat tarolt a Forma-1: Magyar Nagydíj

Ők 32-en lesznek a idei Sztárbox versenyzői - íme a teljes lista

Leleplezték a Farm VIP 5. évadának versenyzőit

Megvan, hogy mikor indul az Újratervezés 4. évada a TV2 Klubon

Kiderült, hogy kik lesznek a Sztárbox idei évadának műsorvezetői és kommentátorai