A júniusi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek a nyár második hónapja során a Netflixre. Júniushoz hasonlóan júliusban is 9 egész estés alkotás kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Többek közt érkezik Eddie Murphy vadonatúj akcióvígjátéka, valamint spanyol, olasz, mexikói, német, argentin, indiai és nigériai alkotások is elérhetővé válnak.

Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley

Július 3-án debütál az Eddie Murphy főszereplésével készült Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley (Beverly Hills Cop: Axel F). Negyven évvel első felejthetetlen Beverly Hills-i ügye után a detroiti zsaru, Axel Foley visszatér és ismét Beverly Hills utcáit járja, miután a lánya élete veszélybe kerül. Foley és lánya, Jane összefog egy új partnerrel, valamint régi barátokkal, Billy Rosewooddal és John Taggarttal, hogy leleplezzenek egy összeesküvést. Az akcióvígjátékról itt írtunk részletesen.

hirdetés

5-én érkezik a streaming szolgáltatóra egy argentin romantikus vígjáték, a Goyo. Egy fiatal autista tárlatvezető szigorú napirend szerint él, egészen addig, amíg bele nem szeret az egyik munkatársába, és fel nem dúlják az életét az eddig ismeretlen és intenzív érzések. 10-én kerül be a kínálatba a Szakítós út Pandzsábban (Wild Wild Punjab) című indiai romantikus vígjáték. Khanne túl van egy szakításon, barátai, Arore, Jainu és Honey Paaji pedig mindenben támogatják őt. Elindulnak egy Pandzsábot átszelő útra, hogy segítsenek neki lezárni a kapcsolatot.

Július 11-én válik elréhetővé egy olasz thriller, Az éj leple alatt (Vanished into the Night / Septimo). A produkció története szerint egy nehéz válási folyamattal küszködő apa veszélyes küldetésre indul, amikor a gyerekei eltűnnek az elszigetelt vidéki házukból. 12-én debütál a Játékest (Blame the Game / Spieleabend) című német vígjáték. Pia meghívja új barátját, Jant a szokásos játékestjükre, azonban mindenkit meglep, amikor váratlanul megjelenik Pia exe is.

Szintén ettől a naptól lesz megtekinthető az El campeón – A bajnok (The Champion / El campeón). A spanyol sportdrámában egy forrófejű focistának mindene megvan, amíg egy verekedés után kispadra nem kerül, és ki nem jelölnek mellé egy új mentort, aki megtanítja, hogyan nézzen szembe a félelmeivel. 19-én jön a Netflixre a Kapj el, ha zuhanok (Find Me Falling) című romantikus vígjáték. Visszatérő albumának kudarca után egy rocksztár visszavonul Ciprus szikláin álló otthonába, azonban új életét látogatók egész sora, és egy régi szerelem nehezíti.

Július 26-án válik elérhetővé egy nigériai dráma, A Ga’a-ház (House of Ga’a). Az Ojo birodalom fénykorában a kegyetlen Ga’a baszorun nagyobb hatalomra tett szert, mint a királyok, akiket ő ültetett a trónra, hogy aztán a saját vére végezzen vele. Ugyanezen a napon debütál a Tárgyalás az életért (Non Negotiable / Negociando con mi mujer). Alan Binder Mexikó legjobb túsztárgyalója, aki karrierje legfontosabb ügyével találja magát szemben, amikor az elnököt és a szeretőjét elrabolják. Az elkövető követeli, hogy csak vele tárgyalhasson, miközben Bendernek a saját házasságát is meg kell mentse.

A Max legnagyobb júliusi filmes újdonságait itt, sorozatpremierjeit pedig itt mutattuk be. A Disney+ legújabb produkcióit itt, míg a Prime Video premierjeit itt ismertettük.

hirdetés

Legendás kvíz műsorvezetésével térhet vissza Palik László a TV2-re

A TV2-től átigazolt műsorvezetőtársat kap Miller Dávid az X-Faktorban

Iszak Eszter elbúcsúzott a Mokka nézőitől

Bejelentették a Sztárbox új kategóriáját és 8 versenyzőjét

11 új sorozat, vagy friss évad érkezik júliusban a Netflixre

Megvan, hogy melyik streaming szolgáltatón lesz elérhető hazánkban a Dexter előzménysorozata