A júliusi filmpremierek után most bemutatjuk, hogy milyen újdonságok érkeznek a nyár utolsó hónapja során a Netflixre. Júliushoz hasonlóan augusztusban is 9 egész estés alkotás kerül be a streaming szolgáltató kínálatába. Többek közt érkezik Mark Wahlberg és Halle Berry közös filmje, egy 2021-es alkotás folytatása és egy igaz események alapján készült produkció is.

A szervezet

Augusztus 1-jén érkezett meg a streaming szolgáltatóra a Határtalan köd (Borderless Fog / Kabut Berduri) című indonéz thriller. A történet szerint egy nagyvárosi nyomozó borzalmas gyilkosságsorozat ügyében nyomoz az indonéz-maláj határon, miközben kénytelen szembenézni a múltja szellemeivel. 7-én debütál egy Fülöp-szigeteki dráma, a Lolo és a kölyök (Lolo and the Kid). Egy szélhámos és egy maga mellé befogadott fiú rutinosan húzzák le a gazdagokat, de egy életre szóló lehetőség megbonthatja elválaszthatatlan köteléküket.

hirdetés

9-én kerül be a kínálatba Az ügynök és a felesége (Mission: Cross / Keuroseu). A dél-koreai akcióvígjátékban házassága végső próbájaként egy ügynökből lett háztartásbeli férj belekeveredik egy veszélyes küldetésbe nyomozó feleségével, aki semmit sem sejt férje múltjáról. Szintén ezen a napon válik elérhetővé a 2021-es indiai thriller folytatása, a Sorok között elveszve 2: Elragadó szépség (Phir Aayi Hasseen Dillruba). Rani és Rishu megtervezik közös szökésüket, miután elkerülték a rendőröket Agrában. Azonban az események másképp alakulnak, és Rani egy kedves rajongótól kér segítséget.

Augusztus 16-án lesz a premierje a Mark Wahlberg és Halle Berry főszereplésével készült A szervezetnek (The Union). Az akcióvígjátékban Mike, a New Jersey-i építőmunkás egyik pillanatról a másikra titkos ügynökké válik, amikor régi gimis szerelme, Roxanne beszervezi egy kémküldetésre. A nő ugyanis egy titkos szervezet tagja.

21-től lesz megtekinthető A Riviéra angyalai (Nice Girls) című francia akcióvígjáték. Egy szabadelvű zsaru és egy aprolékos detektív összefog egy elbűvölő volt hekkerrel, hogy megfejtsék egy rendőr eltűnésének rejtélyét és megmentsék Nizza városát. 23-án jön a streaming szolgáltatóra a Négy gólya (Incoming). A vígjáték története szerint négy gimis a suli első hetén megrendezi az év legnagyobb buliját. Azonban hibák hibákra halmozódnak, miközben a tini fiúk átélnek egy igazán őrült és kicsapongó éjszakát.

Augusztus 28-án válik elérhetővé egy mexikói dráma, a Zabolátlan aranyifjak (Untamed Royals / Delincuentes). Egy csapat tehetős tinédzser olyan bűncselekményeket követ el, amelyek a pitiáner csínytevésekből veszélyes bűntettekké fajulnak. Cselekedeteik komoly következményekkel járnak – de nem számukra.

30-án debütál a Szabadíts meg a gonosztól (The Deliverance) című horrorfilm. Andra Day, Glenn Close, Mo’Nique és Caleb McLaughlin közös produkciójában Ebony Jackson egyedülálló szülőként elköltözik családjával az újrakezdés reményében. Azonban valami gonosz már ott él az új helyen. Az alkotás megtörtént események alapján készült.

A Max augusztusi sorozatpremierjeit itt, filmes újdonságait pedig itt ismertettük. A Disney+-ra érkező produkciókról itt, míg a Netflix új szériáiról és friss évadairól itt írtunk.

hirdetés

Érkezik egy népszerű sorozat 21. évada a TV2 Csoport egyik csatornájára

Vadonatúj német orvosi sorozat indul október elején a TV2 Csoport egyik csatornáján

Nem az előre tervezett időpontban lesz látható Sváby András vadonatúj utazós realityje a VIASAT3-on

Szünet nélkül folytatódik egy német orvosi drámasorozat az egyik országos csatornán

Fontos információ érkezett a Trónok harca egyik új spinoffjával kapcsolatban

Megvannak a Hypwriter, a Paprika Studios és az RTL közös sorozatötlet pályázatának döntősei