Januárban robbant a hír, hogy 18 év után visszatér a Sztárbox az RTL-re. Akkor az is kiderült, hogy a műsor szakmai supervisora az előző részekhez hasonlóan Kovács Kokó István lesz. Augusztus végén bejelentették, hogy a produkció műsorvezetői Szujó Zoltán, Héder Barna és Csobot Adél lesznek. A napokban pedig az is kiderült, hogy a Sztárbox október 29-én, vasárnap 19 órakor indul az RTL-en.

hirdetés

Azt már lehetett tudni, hogy idén mely 24 híresség ragad bokszkesztyűt, arról azonban egészen mostanáig nem volt információ hogy kik küzdenek meg egymással az első körben. Péntek délelőtt egy sajtóesemény keretein belül azonban bejelentették a párosokat. A női sztárok közül Járai Kíra Nyári Diával, Berki Mazsi Megyeri Csillával, Sáfrány Emese Dobos Evelinnel, Szabados Ági pedig Janicsák Vecával fog összecsapni a ringben.

A középsúlyú férfi kategóriában Kállay-Saunders András Józan Lászlóval, Kabát Péter Rácz Jenővel, Molnár Áron Frohner Fecóval, Istenes Bence pedig Ifj. Schobert Norbival küzd meg. A nehézsúlyú férfiak közt Curtis Szegedi Fecsóval, Kkevin Brasch Bencével, Dobrády Ákos Pintér Tibor Tenyával, míg Nagy Ervin Árpa Attilával száll majd ringbe. Az is kiderült, hogy a Sztárbox kísérő műsorának házgazdája Varga Ádám lesz, a Besúgó színésze, valamint A híd és a Celeb vagyok, ments ki innen korábbi versenyzője.

hirdetés

Egynyári kaland, Keresztanyu, Tündérkert, Sztárbox - karrierinterjú Dobos Evelinnel

Itt a Drága örökösök utolsó évadának előzetese

19. heti nézettség - Tarolt a The Floor nyitó hete

Megjelent a The Floor Drága örökösök különkiadásának előzetese

Geszti Péter bejelentette, hogy lesz-e folytatása az Adom a napomnak

Kétnapos A mi kis falunk maraton lesz a Coolon